שרשור "מי בא למפגש"

אני ורייר נבוא מתישהו, אבל ניר אל ת

לך מאיתנו! תבוא מוקדם, אל תהיו נטשנים שהולכים לעוד מפגשים, כי לא פייר, אף פורום שאני בו לא עושה מפגש
. ואגב רייר, אל תשכחי שאת צריכה לדבר איתי!!!

שרשור "מי בא למפגש"

ובוריאציה על דברי המרצה היקר שלי לבדידה, אני אוהבת את המוטיבציה ההיפראקטיבית שלכם (לפתיחת שרשור טרום-מפגש), אבל תרגעו.

../images/Emo45.gif אני באה.

אבל אמממ... אני לא ממש מכירה אתכם, אז תהיו נחמדים טוב?
אני ביישנית.

smady by

New member
בטח!

אין לך מושג איזה אנשים חמודים יש פה...
גם אני לא הכרתי אותם בכלל במפגש הראשון...

Kfiriboy

New member
אני בא :) ../images/Emo13.gif

נ.ב- כל מי שאומר/ת עכשיו שהוא/יא שמח/ה שאני בא מקבל/ת מיליארד נקודות

Kfiriboy

New member
אבל אני כרגע בבעיה

יש לך אינסוף אז לאן הולכים המיליארד נקודות?

idanem

New member
../images/Emo45.gif

אווו..! אני כל כך שמח! לפני חודש וחצי קניתי חולצה של מנוואר וכששלחתי אותה לכביסה בקיבוץ, היא לא חזרה...הייתי בטוח שגנבו לי אותה! עד ש...היום מצאתי אותה על הכסא! מסתבר שהיא הייתה בארון של אבא שלי...לפי אולגה הסיפור היה ככה: olli hotnik-corem אומר/ת: היא בטח התגעגעה אלייך, אז החליטה לחזור לארון שלך בעצמה ולהפתיע אותך, אבל טעתה בדרך נראה לי שאולגה צודקת!

TheRedHeaded

New member
../images/Emo128.gif ../images/Emo130.gif=../images/Emo133.gif

ואין לי
כך גם שאין לי
, גם אם מדובר בכם. מצטערת.

slallum

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo10.gif

Let the Sabbath now begin... Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there! Come, come, come to the sabbath, come to the sabbath, satan's there!

למעלה