שרשור מי בא למפגש נא לסמן בכוכבית מי בא. כבר לא נשאר הרבה זמן
י יפעת 1 2 New member 6/10/04 #4 אני אוכל להגיע ב-12:30 אני אהיה בקשר עם הילה אחרי הבחינה,והיא תעדכן אותי אם תהיו שם עדיין.(מקווה שכן...)
אני אוכל להגיע ב-12:30 אני אהיה בקשר עם הילה אחרי הבחינה,והיא תעדכן אותי אם תהיו שם עדיין.(מקווה שכן...)
H hey sexy lady New member 6/10/04 #5 מעדיפה גם לבוא בשעה כזו רוצה לקפוץ לנוירולוג שלי קודם לקבל ממנו אישור
H hey sexy lady New member 7/10/04 #8 ../images/Emo41.gif באה! רק תאמרי לי איפה בדיוק בית הקפה הזה ומה השעה הסופית ואני שם!
H hey sexy lady New member 7/10/04 #9 ../images/Emo41.gifהמנהלת באה עם עוד אורחת!!!../images/Emo41.gif יששששששששששש אני רק צריכה לדעת בדיוק איפה המקום הזה
../images/Emo41.gifהמנהלת באה עם עוד אורחת!!!../images/Emo41.gif יששששששששששש אני רק צריכה לדעת בדיוק איפה המקום הזה
ח חייםלוי Member מנהל 7/10/04 #10 יש בעיה עם המיקום שנמסר ע"י רוזמרין נראה לי שהוא התבלבל עם קנין רמת אביב. שם יש ilan's coffee. בעזריאלי אין. תעבירו לי במסרים את מספרי הטלפון ונתאם בית קפה בעזריאלי
יש בעיה עם המיקום שנמסר ע"י רוזמרין נראה לי שהוא התבלבל עם קנין רמת אביב. שם יש ilan's coffee. בעזריאלי אין. תעבירו לי במסרים את מספרי הטלפון ונתאם בית קפה בעזריאלי
א אבא של אפי17 New member 8/10/04 #12 צריך מקום ברור שגם אנשים שמאחרים ימצאו את המקדימים. יש לי רעיון אני אעביר אותו במסר לחייםלוי שיחליט.