שרשור מיקום

gaspode

New member
שרשור מיקום

נראה לי ששרשור המפגש מתחיל להתבדר, אולי נעשה את זה מסודר יותר. קודם כל, שכל אחד יכתוב רק את המיקום (כללי או מדויק) בו הוא מעדיף שהמפגש יתקיים + נימוק, במיוחד אם הוא נוגע לכלל משתתפי הפורום.

The Mad Hatter

New member
עזריאלי

כי אין לי רכב פרטי ולשם אני יודעת איך להגיע ואיך לחזור באוטובוסים, אבל מקום אחר לא יהיה סוף העולם.

Rincewind

New member
עזריאלי

אבל כמובן שאם אוריבל יחליט באמת לארח אותנו אצלו, לא יהיה מאושר ממני. אם נעשה את המפגש אחרי ה-21.8 אז בכלל כבר יהיה לי אוטו ואני אוכל גם לאסוף אנשים במידת הצורך.

עזריאלי

כי אין לי רישיון, כי אוטובוסים הם מהשטן, וכי ג'אנק פוד סיני שליטה. אבל אם יוחלט בבית של אורי, אני אנסה למצוא דרך להגיע.

ויימס

New member
הבא ניפגש בעזריאלי,

אותו מקום משוקץ, סמל לקפיטליזם ולניכור התל אביבי. אה, ופשע אדריכלות. מכל הסיבות שנומקו בכישרון כה רב על ידי עמיתי הנכבד רוני.

ובל נשכח -

יש שם מזגן
ודבירינסווינד הביא שוקולד מריר !!! הוריי הוריי, איטס א הולי הולי דיי!

ויימס

New member
למה אין?

מבחינה של "אנשים מהפורום לא באים למפגשים" או מבחינה של "אין דברים בנושא פראצ'ט"? כי בכל אייקון/ פנטזיקון יש אנשים מהפורום, וכבר היו בכנסים הקרנה של ננסי המשאית והרצאה על אלים בעולם הדיסק.

igreenwald

New member
אני מתכוון לדוברים ופעילויות

כדוגמת הפרסומת למיתופיה 2006 , וזה שיש משתתפים מהפורום יתכן להסביר זאת בכך שהם גם אוהדי טולקין והארי פוטר בנוסף לפראצ'ט ולאיו דוקא מהקשר שלהם לפראצ'ט ויתכן שבעבר זה קרה אך לא באירועים האחרונים שראיתי פרסות להם בסביבת הפורום.

מ א ג ר ט

New member
תראה,

זה באמת נורא פשוט. קח לדוגמא את קהילת סטארגייט בארץ- אם קינסי עושה הרצאה- יש הרצאה. אם קינסי לא עושה הרצאה- אין הרצאה. נורא פשוט. אנחנו מחשיבים את עצמנו לקהילה, נכון? וגם אם לא, העיינין הוא כזה: מישהו צריך לכתוב את ההרצאה ולהעביר אותה, ואם אף אחד מאיתנו לא יעשה את זה, מעטים הסיכויים שמישהו יעשה את זה בשבילנו. ודווקא יש לנו חברי פורום פעילים בדרגות שונות ומשונות בתחום המד"ב והפנטסיה בארץ, וכל אחד עושה כפי יכולתו... וזוהי דווקא הזדמנות להזכיר שבאמת כל אחד יכול להגיש רעיון להרצאה באיקון (לאיקון הקרוב כבר אי אפשר), ופשוט צריך, המממ, לעשות את זה.

ויימס

New member
למען האמת חשבתי שהגיע כבר הזמן

שאני אעביר הרצאה על פראצ'ט (ואחותי הקטנה הסכימה איתי
), אך רק מעצם המחשבה על הרעיון אני מקבלת סחרחורת ובחילה.

מ א ג ר ט

New member
דבר ראשון,

לכל מרצה יש סחרחורת ובחילה, זה עובר עם הותק... וזה רק אנחנו, ונעודד אותך ונצחק במקומות הנכונים!

המף

אני רציתי לעשות באייקון הבא הרצאה על פראצ'ט. אבל לא מצאתי שום קשר לחלומות
.

מ א ג ר ט

New member
אני מצאתי קשר!

איזה חומר טרי לקח לפני שהוא הלך לישון וחלם שהוא כותב על עולם הדיסק??? כי גם אני רוצה!

למעלה