שרשור מיקום

ויימס

New member
נראה לי שלא... ../images/Emo3.gif

הנהלת הפורומים שלום. אני המנהלת של פורום טרי פראצ'ט. רציתי לדעת האם מותר להגיד ******* בפורום. וכמו כן ******, ***, ** ********, ו***. בתודה מראש ובכבוד רב, נטע.

זה כוסעומו...

והכוונה היא כמובן לכוס של
. וכמובן שמשתמשים בה רק כדי להכין אייס קפה או פודינג וניל.. כך שאין שום פסול בשימוש במונח הזה.

igreenwald

New member
מה הקטע בין המפגש לשוקולד מריר?

כלומר מאפה התחיל הקטע הזה? והאם יש לכך מקור בכיתבי פראצ'ט? (כלומר לשוקולד מריר)

igreenwald

New member
זכורים לי התיחסויות

לשוקולד מריר ומגבת (קטע עוד פחות מובן אך לא הבנתי מאיפה זה התחיל?

ויימס

New member
הכל התחיל מויכוח של קרניאלה ודביר,

בנוגע למעשי קסמים. היא לא אוהבת את הספר הזה, הוא כן. והיא אמרה, שכמו שיש הרבה סוגי שוקולד ואחד מהם אתה אוהב פחות (דביר אוהב פחות שוקולד מריר? נדמה לי שזה העניין?), אז ככה הספר הזה. משם זה התחיל. המגבת: ניסינו לפתות אנשים להצטרף לצ'אט שלנו על ידי כך ששאלנו אותם האם יש להם מגבת. זה לא עבד משהו...

ויימס

New member
לחשוב שזה היה לפני איזה 3 שנים.

אני מרגישה כל כך זקנה. ופעם דביר היה אומר כל הזמן "כולי חמה" ועכשיו הוא כבר לא עושה את זה.

וואו

זה אפילו יותר דו משמעות ממה שאנחנו רגילים בדרך כלל בנוגע למשפטי "חצאית של סקוטי".

מ א ג ר ט

New member
מה 3 שנים?

הרבה פחות. אני זוכרת שהצ'אט הזה היה, כל הסיפור עם מישל והשוקולד המריר... ואני פה פחות משלוש שנים. לא שזה לא הרבה זמן... בבדיקה חוזרת (יחי החיפוש המתקדם וכו' וכו') עוד חמישה ימים אני פה שנתיים וחצי! יהי! אחרי שרוני היה פה שנה הוא הרים הפקה (אתם קיבלתם את הכתובת של האת באותו היום...) אז אני חושבת שהגיע הזמן שגם אני ארים משהו. טוב זו תהיה הפתעה.

ויימס

New member
אבל את לא עזרת לו להרים את האתר?

הוא הרי היה די כבד.
אוי, איזה לא מצחיק זה היה...

מ א ג ר ט

New member
כן אני כן,

אבל באמת (רוני, שים לב ותזכור שאני אמרתי!) רוני עשה הרבה מהעבודה ואני עזרתי, ומתישהו שיהיה לנו זמן יהיו כמה חידושים באתר והפתעות חדשות. וואו, זה חופש עמוס!

למעלה