אתה מדבר אליי? חח שאני אפסיק לשחוט חתולים? אני לא הורג אותם חלילה אני מאוד אוהב חתולים (לא לא בפיתה!) ואם לא היו לי כלבים בכיף הייתי מאמץ חתול שחור ויפה כזה אממ שטניסטים אומנם לא רוצחים חתולים להאנתם הפרטית (יש כאלה שחושבים שהם שטניסטים אז הם עושים את זה) אבל שטיניסטים כן הורגים חתולים למטרות שונות
בתור אחד שיודע ומבין בזה? אני בטוחה שלא, כי אם באמת היית מבין בזה - היית יודע שהם *לא* עושים את זה. אני רוצה, ברשותך, לנפץ לך מיתוס קטן - שטניסטים *לא* מאמינים בשטן ולא סוגדים לו. אין להם שום סיבה לשחוט חתולים, וגם לך אין שום סיבה סתם להפיץ שקרים על דברים שאתה לא מבין בהם. תודה ושלום.
לא הפצתי שקרים כלל וכלל את צריכה להבין שאני מסתמך על פי קטעים שקראתי הרצאות ששמעתי וכו' אני לא מקריץ את זה מהשרוול כי משעמם לי או בשביל להרגיש "מגניב" אני מספר את מה שקראתי או נאמר לי ככה שאם אני טועה, אלפי סליחות אם טעיתי זה בגלל המקור "המוסמך" שממנו קראתי אני מספר לך בעיקרון מה שהיה כתוב שם בנושא שחיטת חתולים ושם היה כתוב ועוד היה כתוב שהם סוגדים לשטן ככה שאם טעיתי ותוכלי להפנות אותי למקור יותר אמין אני אודה לך
פה בפורום יש מאמר על שטניזם לה-ויי (כנסיית השטן) שבו באמת חל איסור על הרג חיות חוץ מלמאכל ולהגנה עצמית. אבל אם תיקראו שוב את הטקסט תיראו היתייחסות לזרם אחר "מיקדש סת'". תיקראו שוב את המאמר בקיצור.