שרשור מידע

שרשור מידע

תשרשרו את כול המידע שאתם יודעים על העונה השנייה ,ככה אם היה לנו את כול המידע ננסה לנחש מה היה בעונה ה2

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהכנתי כזה דבר בפורום ליטל, אני אעתיק

את זה לפה עוד מעט.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifטוב, הנה מה שידוע לי:

- העונה תעלה בערוץ הילדים בינואר ותימשך 25 פרקים. - שם הפרק הראשון נקרא 'שלום'. - כל הקאסט מהעונה הקודמת נשאר. - בין השחקנים הראשיים נראה את הילי ילון והנרי דוד שישחקו טייס ונווטת. שחקני משנה נוספים יהיו: אייל שכטר, מיכל טראוריג, דדי זוהר, אייל נחמיאס ועוד רבים אחרים. - העלילה תספר על מיכאל (הנרי) ורונה (הילי) שמגיעים לכמ"ג כדי לעזור לבנות את חללית הקרב הראשונה בעולם. - שלומי בראל ישחק תפקיד אורח של כוכב רוק שבא עם להקתו בפרק האחרון שיהיה פרק מסיבה מיוחד. - חלק מהסטים יוחלפו ויהיו סטים חדשים. - הנפילים החדשים יהיו הרבה יותר הרסניים ומרושעים מקודמיהם (רמז קטן: לאחד מהם יהיה כוח לעשות אנשים חולים
). - את אבא של מאור שיגיע ליישוב יגלם לא אחר מאשר האבא האמיתי של ג'ייסון.

Yarinv

New member
שלום זה לא הפרק הראשון, זה אחד מהפרקים בעונה

ככה חן אמרה

adidasabc

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif היא רק אמרה שזה יהיה שם של אחד

הפרקים...

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהיא אמרה:

"אחד הפרקים הראשונים, ולפי שם הפרק זה נשמע שהוא יהיה הראשון. "שלום" זה כאילו אחרי כל הזמן שלא התראינו איתם.

ילד רע 16

New member
זה יכול להיות גם peace, לא רק שלום

במובן של hello למרות שנראה לי שזה יותר מתאים, אתה צודק - אבל לאו דווקא לפרק הראשון. כלומר, היא הייתה גם יכולה לומר "זה שם הפרק הראשון", לא יודע אם יש כאן הפתעה או מתח להרוס בזה שזה יהיה הראשון, אבל נקח את זה כאופציה. אבל בלי קשר, אתה לא יודע בוודאות, אתה רק משער. מה שכן הוא שאחד הפרקים ייקרא "שלום".

למעלה