~ שרשור מחירים ~

AsSaf tHe kinG

New member
../images/Emo27.gif

אני צריך את הדאגר לרמה 50. כמה הוא אמור לעשלות בסקניה?

AsSaf tHe kinG

New member
ממוצע ../images/Emo27.gif

כוח ההתקפה (Weapon attack) יכול להיות בין 55 ל70. כוח ההתקפה הממוצע זה 62. כמה אמור לעלות הממוצע? כמה אמור לעלות הנמוך ביותר? כמה אמור לעלות הגבוה ביותר? [מזכיר - סקניה]

Nightfall Queen

New member
סקרול. ../images/Emo183.gif

כמה הוא שווה? ברה

אני הייתי מיסתפק בכפפה משודרגת כזו

אני עוד לא קניתי WGS עדיין
כנראה בגלל עצלות כי אין לי כוח לשבת כמה שעות בפרי מרקט ועד שמישהו עושה איתי טרייד זה בקשת כסף ובסוף כשיציעו לי כפפה היא בטח תהייה נקייה או משהוא שאין לי מספיק כסף ליקנות אותו ואז כשאני ישיג מישהוא עם כפפה שאני רוצה הוא יבקש משהוא מוגזם...... ואז אני יתחיל להתווכך אתו חצי שעה ואז הוא יסגור את הצאט ואז אני ינדנד לו חצי שעה עד שהוא יאשר את הטרייד ואז אני יצתרך להוריד לו תמחיר בקצת וליקנות
בקיצור אין לי כוח

שירלי317

New member
ועכשיו אני משרשרת למקום הנכון!

סטאף לרמה 40 wep att 38 megic att 45 וסרט אדום לשיער לרמה 25 wep def 12 +50 hp ומעוניינת לקנות WEIGHTED EARRINGS כל המעוניינים למסרים.. או פה :] טנקס.. ואני בברואה.

שירלי317

New member
ועכשיו אני מוכרת גם...

עגילים lightning לרמה 30 נראה לי... +12 מגק דפנס ועגילים LEAF רמה25 +5 מגיק דנסאני חושבת.. ו+50 MP :] ברואה. כן.

miss_t

New member
מחירים?

העגילים מעל הממוצע 12/59 - יש מצב שהם שווים 500K? הגלימה של עמוס- מה דעתכם? אמרו לי 20 מיל', אבל בבאסיל הזנתי הצעה של 1.5 מיל ללא מגבלה של AUTO WIN. והגלימה עם הTOYMAKER - שווה לשמור אותה? (היא מוסיפה HP ואני PRIEST) מה לגבי הHAMMER? תודה

אני אקנה את העגילים שלך../images/Emo87.gif

הם ללא מגבלות של בן/בת נכון? אין לי בעיה של תשלום. 400-500K יספיק נראה לי.

miss_t

New member
בטוח?

פשוט הממוצעים שהם 10/55 שווים 300K בחנויות... אז איך 200K לעגילים מעל הממוצע בהרבה?!

למעלה