שרשור מחירים כמה שוה בברה?
P Painted Boy New member 7/8/07 #2 Silver Guardian Claw ../images/Emo126.gif כמה ה-Claw הזאת עולה? היא לשלב 35. קיבלתי אותה מחזיר אש.
R Robinho1 New member 7/8/07 #3 לא יודע מה איתך אבל מישהו מחר לי פעם ב60K יד זריקה של רמה 35 +3 הוא אמר בההתחלה: 80k 70k 60k ועוד שלא אמרתי כלום
לא יודע מה איתך אבל מישהו מחר לי פעם ב60K יד זריקה של רמה 35 +3 הוא אמר בההתחלה: 80k 70k 60k ועוד שלא אמרתי כלום
P Painted Boy New member 10/8/07 #10 זה נראה לי יותר מדי. ../images/Emo126.gif אגב, אתם חושבים שאנשים ייקנו את זה? כי עד עכשיו רק אחד רצה לראות, ובסוף אמר שלא וזהו. ><
זה נראה לי יותר מדי. ../images/Emo126.gif אגב, אתם חושבים שאנשים ייקנו את זה? כי עד עכשיו רק אחד רצה לראות, ובסוף אמר שלא וזהו. ><
R Robinho1 New member 10/8/07 #11 תגיד להם offer אם תיהיה הצעה שקרובה ל200 תיקח אם לא אז תמשיך לחפש..
M miss_t New member 9/8/07 #4 למכירה עגילים עגילים לרמה 60 - ceclia earrings עגילים לרמות 45 ולרמה 40 moonstar earrings העגילים מאמוריה PQ- ההגנה שלהם טובה יותר מאשר עגיל מקביל לאותה רמה שרת: bera הנחות מיוחדות לחברי הפורום בנוסף, מוכרת גלימה +4 INT משודרגת +3 (שתי מגילות 60% INT ומגילת 60% DEF) עם 1 מקום פנוי.
למכירה עגילים עגילים לרמה 60 - ceclia earrings עגילים לרמות 45 ולרמה 40 moonstar earrings העגילים מאמוריה PQ- ההגנה שלהם טובה יותר מאשר עגיל מקביל לאותה רמה שרת: bera הנחות מיוחדות לחברי הפורום בנוסף, מוכרת גלימה +4 INT משודרגת +3 (שתי מגילות 60% INT ומגילת 60% DEF) עם 1 מקום פנוי.
מ מאור כהן1 New member 9/8/07 #5 הגלימה לרמה?... אגב, יש לי עוד חפצים שלך....יש לי את השרביט שלך לבל 48 המשודרג שאני לא צריך. ויש לי תג'לימה המשופרת שלך...שאני כן צריך.. ועוד כמה... אגב, תשמרי לי את הבגדים שלך לבל 60...רק הכובע... כמו שאני יקנה ממך
הגלימה לרמה?... אגב, יש לי עוד חפצים שלך....יש לי את השרביט שלך לבל 48 המשודרג שאני לא צריך. ויש לי תג'לימה המשופרת שלך...שאני כן צריך.. ועוד כמה... אגב, תשמרי לי את הבגדים שלך לבל 60...רק הכובע... כמו שאני יקנה ממך
M miss_t New member 9/8/07 #6 אוי נכון הגלימה לרמה 55 אאל"ט (אבדוק זאת היום ואעלה צילום מסך). שלח לי את השרביט דרך השליח (פשוט אין לי מושג מתי נפגש)
אוי נכון הגלימה לרמה 55 אאל"ט (אבדוק זאת היום ואעלה צילום מסך). שלח לי את השרביט דרך השליח (פשוט אין לי מושג מתי נפגש)
M miss_t New member 10/8/07 #9 הגלימה לרמה 60 ../images/Emo13.gif יאללהההההההההההה לקנותתתת מחירים מוזלים!! תציעו וזה שלכם! (בערך)