שרשור מחירים- 28.7

moxer

New member
שטיין או מישהוא - למה בעמוד 104/1 כאשר מחשבים

את n אחרי המס הם משתמשים באותו q שמצאנו לפני המס רי זה יכול להשנות כי ה- ac השתנה בעקבות המס לא?!

YuviDeus

New member
שאלה במחירים

האם שאומרים לי שהגו"י נורמלים אז אני יכול להסיק שהם מסייעים ולהיפך? ושאומרים לי שהם נחותים אז אני יכול להסיק שהם יריבים? ושהם ניטרלים אז הם אדישים?

adi1907

New member
מחירים ב

מישהו יכול להסביר פתרון של עמ 204 שאלה 9 בבקשה?

abbacca

New member
מבחן שלא בחוברת- מבחן תשסה סמ'ב מועד א

מצורף מבחן תשסה, סמסטר ב, מועד א + פתרון כמובן שהועלה בעבר. שיהיה בהצלחה

moxer

New member
עזרה במחירים.. מישהוא יודע למה

למה בעמוד 104/1 כאשר מחשבים את n אחרי המס הם משתמשים באותו q שמצאנו לפני המס הרי זה יכול להשנות כי ה- ac השתנה בעקבות המס לא?!

tuna ,יאיר או כל מי שמסתדר עם גמישויות...

איך עושים את 204 שאלות 8 9 ובכלל, אם אפשר כמה מילים על איך מחשבים גמישויות של ביקוש והיצע ענפי??? חזקו ואמצו תודה

moxer

New member
משהו יודע למה ב 203/6 למה לא ניתן לבודד את K

במונחי L על ידיי UL/UK = PL/PK ואיך פותרים את שאלה 199/10

תותחנים

New member
עמוד 239 שאלה 9 מונופול

נתון בשאלה שלפירמה במצב המוצא אין רווח,האם זה לא אומר שהמחיר שהיא גובה שווה בעצם ל- MIN AC? ואם כן אז כשנתון שהמחיר העולמי הוא MIN AC זה אומר בעצם שמונופול אדיש בין לייצא או לא ואז התשובה היא בעצם 3. עוד מישהו חושב ככה? ואם לא אז תסבירו בבקשה.... תודה

M u s i c B o x

New member
עמ' 62 שאלה 4

הבנתי את הפתרון שלהם, אבל אני ניסיתי לפתור בדרך אחרת וזה לא יצא ולא ברור לי למה... נתון ש-PLL הוא 25% מהפדיון, לפי הנגזרת מצאתי ש-PKK הוא 37.5% מהפדיון וזה אומר ש-TC הוא 62.5% מהפדיון. TC=0.625(150X-X^2, גזרתי את זה ומצאתי את MC והשוויתי ל-MR אבל מגיעים עם זה לתשובה אחרת. מישהו יודע מה לא נכון בדרך הזו??

lion43

New member
שאלה לגבי ט"ק ט"א

בש"מ של הט"א X והP שווים עבור הט"ק והט"א?

../images/Emo124.gifעזרה במחירים../images/Emo124.gif

נא לשרשר לכאן שאלות. בבקשה לא לפתוח הודעות ראשיות חדשות כי הן דוחקות אחרות לעמודים הבאים. אם יש שרשור - הוא יקפוץ כל הזמן ולא ידחוק הודעות אחרות. כדי להסתיר שרשור - לוחצים על "אופן התצוגה" ושם אפשר להגדיר את מספר ההודעות שמעליו השרשור יוסתר ויוצג מקופל - רק ההודעה הראשונה שלו.

../images/Emo124.gifשרשור מחירים ב' 19/7../images/Emo124.gif

נא לשרשר לכאן שאלות. בבקשה לא לפתוח הודעות ראשיות חדשות כי הן דוחקות אחרות לעמודים הבאים. אם יש שרשור - הוא יקפוץ כל הזמן ולא ידחוק הודעות אחרות. כדי להסתיר שרשור - לוחצים על "אופן התצוגה" ושם אפשר להגדיר את מספר ההודעות שמעליו השרשור יוסתר ויוצג מקופל - רק ההודעה הראשונה שלו. שבוע טוב

היללה7

New member
תשס"ו קיץ מעד ב'(המבחן האחרון בספר)

מישהו יכול להסביר איך פותרים את שאלה 15 בבקשה...

למעלה