שרשור מחוות

dafnaleh

New member
שרשור מחוות

אילו מחוות למונטי פיית'ון מצאתם בסרטים/סדרות שראיתם? - בפרק Fish Out of Water בעונה השלישית של פאמילי גאי עשו מחווה למערכון Fishy fishy fish. - בסרט Stranger than Fiction עם וויל פארל ודאסטין הופמן (גם אני הרמתי גבה), וויל פארל הלך לקולנוע וראה את המערכון של השמן שמקיא במסעדה. מה עוד?

chatenoire

New member
בדלתות מסתובבות

אני חושבת שככה קוראים לזה? לא זוכרת את הציטוט המדויק, אבל מתייחסים שם למונטי פייתון בהקשר של "אתה יודע מה מונטי פייתון היו אומרים..." ומזכירים את האינקויזיציה.

Skyller

New member
הוא אפילו ציטט את "כל" המערכון

זה היה הקטע של ג'יימס (ג'ון האנה), הוא היה אומר "רק תזכרי את מה שמונטי פייטון היו אומרים." "מה- 'תמיד תסתכל על הצד החיובי של החיים'?" "לא! 'אף אחד לא מצפה לאינקוויזציה הספרדית'!" ואז יש קטע שהוא לוקח אותה למסעדה עם החברים שלו והוא מתחיל: "הנשק שלנו הוא פחד. והפתעה. הפתעה ופחד, אלו שני הנשקים שלנו." בלה בלה בלה... כמו כן, בספר הישראלי "שלושה דברים לאי בודד" של יואב אבני (שהוא אגב ספר ממש חמוד ומומלץ) יש מחשב עם אינטליגנציה מלאכותית (קצת כמו אדי, למי שקרא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) ששר את ALways look on the bright side of life, והוא גם מזכיר את ג'ון קליז איפשהו. וגם כמובן ב"שרק 3", דיברנו כבר על אגוזי הקוקוס שמשמשים כסוסים בפתיחה. ואני יודעת שיש סרט ילדים, שחכתי איך קוראים לו אבל מל ברוקס הופיע בו לאיזה 2 דקות, שבו הם שרים בסוף את Always look.

למעלה