שרשור מזל טוב לדסי!!!! מזל טוב לדסי!
L Lorelai New member 11/12/03 #2 מזל טוב! ../images/Emo65.gif שתקבל את הדיסק של סימפל פלאן ליומולדת. סתם, לא מצחיק. אז כן .
פ פנטילון New member 11/12/03 #5 ../images/Emo72.gif מסיבה היום? מזל טוב דסי! עד 120 אכילות והאכלות בתחת. ותזכור תמיד שהכי חשוב זה הבריאות.
../images/Emo72.gif מסיבה היום? מזל טוב דסי! עד 120 אכילות והאכלות בתחת. ותזכור תמיד שהכי חשוב זה הבריאות.
C CatchMeToo New member 11/12/03 #8 אחי... דבר עם גוטי, תגיד לו להביא וודקה, נפרוץ לחרא הזה ונעשה חאפלה קאבירה!
M M o o n G i r l New member 11/12/03 #6 מזל טוב מותק../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif רק עכשיו שאתה בן 16 אל תתפוס גובה פסדר?!
O ofrikit New member 11/12/03 #18 בנות חייבוווותתתת לדעת לרדת על אנשים ולהפסיק להגיד סתם אחרי כל דבר "מעליב"... חוצמזה שבכללי אנחנו צריכות לדעת לרדת על אנשים
בנות חייבוווותתתת לדעת לרדת על אנשים ולהפסיק להגיד סתם אחרי כל דבר "מעליב"... חוצמזה שבכללי אנחנו צריכות לדעת לרדת על אנשים
O ofrikit New member 12/12/03 #24 אמ.. זה מה שאנחנו חושבות.. וגם אם לא,תגכחי מעט עם חיוך הצידה שיבינו... צריך לעבוד על זה,אחים שלי והרבה אחרים מעירים לי על זה הרבה
אמ.. זה מה שאנחנו חושבות.. וגם אם לא,תגכחי מעט עם חיוך הצידה שיבינו... צריך לעבוד על זה,אחים שלי והרבה אחרים מעירים לי על זה הרבה
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/12/03 #26 וואי הייתה לי שיחה על זה לאחרונה.. גמני צריכה להיגמל מההרגל המגונה הזה שנקרא "סתם". בנים, אגב, נראה לי פחות משתמשים בזה..
וואי הייתה לי שיחה על זה לאחרונה.. גמני צריכה להיגמל מההרגל המגונה הזה שנקרא "סתם". בנים, אגב, נראה לי פחות משתמשים בזה..
ה האינקוויזציה הספרדית New member 12/12/03 #27 בנים לא משתמשים בזה כי לא מזיז לנו ת'זין אם החבר שאנחנו יורדים עליו נפגע אז לא צריך את הסתם.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 12/12/03 #28 וואי זה היה נוראי להגיד.. אצליכם זה מעגל קסמים אסור להיראות שנפגעים כי אז כולם יורדים עליך שאתה סיסי אז מותר לרדת על חברים כי "הם לא נפגעים" ואז הם נפגעים אבל הם לא יכולים להראות את זה כי יגידו עליהם שהם "סיסי" אין לכם לב.
וואי זה היה נוראי להגיד.. אצליכם זה מעגל קסמים אסור להיראות שנפגעים כי אז כולם יורדים עליך שאתה סיסי אז מותר לרדת על חברים כי "הם לא נפגעים" ואז הם נפגעים אבל הם לא יכולים להראות את זה כי יגידו עליהם שהם "סיסי" אין לכם לב.
ה האינקוויזציה הספרדית New member 12/12/03 #30 לא. פשוט לא אכפת לנו. אנחנו יודעים שבנים הם לא עם של יפנים רגישים שנפגעים מכל דב שני. וגם אם הם נפגעים אז לא אכפת לנו כי הם בני זונות וזהו.
לא. פשוט לא אכפת לנו. אנחנו יודעים שבנים הם לא עם של יפנים רגישים שנפגעים מכל דב שני. וגם אם הם נפגעים אז לא אכפת לנו כי הם בני זונות וזהו.