שרשור מורים

DuNcS aLiEn

New member
שרשור מורים ../images/Emo70.gif

מי הוא המורה השנוא עלייך ? כלומר, לאיזה מקצוע ? ולמה ?

nirte

New member
הרבה מורים..

למשל המורה המפגר ועם הקוצים בתחת למתמטיקה. שחי באשליה.. הוא סיפר לנו על זה שהוא שמע שני ילדים באוטובוס שאומרים: "אני ששששששששוווווננננננאאא את המורה הזה!" והוא חי באשליה שכולם נורא אוהבים אותו... חה חה חה.. המורה לגיאוגרפיה {הנאקה!} חזרה מחופשת המלטה ועכשיו היא מתחילה להעמיס עלינו מלא דברים כי אין לה על מה לבסס את הציון בתעודה.. אררררררר.. המורה להיסטוריה קוראת לנו זוועטוטים ומפלצתונים וטרוריסטים ועוד כמה מילות חיבה יפות.. המחנך שלנו בסדר {למרות שרק אני חושב ככה..} זהו..

את מי לבחור?

דירוג: אני שונאת את המורה לגאוגרפיה, הסטוריה, מתמטיקה, תנ"ך, ובעיקר לערבית. היא כזאת זונה! כל שיעור נותנת בוחן וטונות שיעורים ומשאירה אותנו הפסקות ועוד דברים.

elior15

New member
ממממ בוא נראה.......

ממממ שאלה קשה אני חושב שהמורה שהייתי מעדיף שהיא לבלע משהו שימנע ממנה לבוא לבית ספר במשך כל חיי הלימודים שנותרו לי היא המורה לחשבונאות בעעעעע מורה מגעילה איכס בעע די לא חושב עליה היא עושה לי רע בנשמה

snowbunny

New member
המורה השנואה עליי...

המורה למתמטיקה... למה? כי היא מורה למתמטיקה...

חיפiשית

New member
אויי את כולם אני שונאת~!../images/Emo123.gif

וזה דווקא שירשור טוב! כי המורה שלי לאנגלית עיצבנה אותי היום
אז ככה, קודם כל אני שונאת את כל המורות! כי הן מורות ומורות זה איכסה
עכשיו אני שונאת את המורה לאנגלית שלי!! שכבר הספיקה לזאת לכינוי "שיפי הכבשה"
ממני ומחברותי.. סיבות
1. היא מורה דפוקה שלא יודעת ללמד ואוהבת להכשיל. 2. היא עיצבנה אותי היום
3. היא אוהבת לכתוב איחורים ולהכשיל 4. היא מסריחה ולא מורידה שיערות בבית שחי (
) והיא לא מכירה את המושג בושם. 5. ועוד משהו שבקיץ אנחנו צריכים לסבול את השמלות שהיא לובשת (שכל השומנים שלה יוצאים) והריח המסריח ממנה.. 6. חחחח יש לה שיער מושתל והיא סתם זונה מפגרת שאני לא סובלת!! וזהו|! אולי נשרוף אותה בל"ג בעומר
חוץ מזה שאצלנו יש מלא מורות סתומות כך שלא חסר את מי לשנוא...

™baMba

New member
את כולן../images/Emo70.gif אבל הכי הכי...../images/Emo26.gif

למת', מחשבימ, וג"ג: מת' - צעירה, מתנהגת לפעמימ בביצ'יות נוראה, ומפציצה שיעורימ לייק דר'ס נו טומוררו...
מחשבימ - היא לא מסבירה כמו שצריך, כלומ אצלה לא מובן, אנחנו אל מבינימ אותה והיא לא אותנו...
ג"ג - משועממת, מוזרה באופן מפחיד, יש לה קול מונטוני... ופאקינג איטי, מרדימ ומשעממ...

חחח לא שלומדים כל כך הרבה מקצועות

לא אוהבת את המורה החדשה שלי לתנ"ך יש לה מצבי רוח איתי... ובלי קשר : פעם היא צעקה על איזו תלמידה ולא הבנו על מי היא צועקת 3 בנות חשבו שהיא מדברת אליהן (גם כל הכיתה חשבה ככה) והיא כזה עושה "מי שאני מדברת אליה יודעת טוב מאוד" ובסוף זאת היתה ילדה די שקטה... ועוד היא עושה לנו "אני רואה 6-6 אז אני מסתכלת עליה" פשוט נקרענו כי היא בכלל הסתכלה לטור אחר.. אז פעם היתה לי יציאה מצחיקה כי המחנכת שלי עושה "יצאתם מפוקוס בשיעור תנ"ך!" אז אחת התלמידות אמרה "לא אנחנו , המורה לתנ"ך יצאה מפוקוס" אז אני אמרתי "המורה לא יצאה מפוקוס היא רואה 6-6" זה היה מצחיק... האמת אני לא אוהבת ממש איזו ספרנית אחת אבל זה כבר סיפור אחר

למעלה