שרשור מועד ב' כללי!

תמיר1991

New member
לפי ההודעה שלך הובן שאתה חושב שאני עילג -

אבל נגיד. בכלמקרה, לא אמרתי שהטעות לא עילגת, אבל לכולם מותר לטעות.

FartherAway

New member
זו לא בעיה, לא צריך שום פיתרון.

תקראו לזה מכבים, תקראו לזה רעות, תקראו לזה מודיעין. זה אותו מקום, זה פשוט הרגל.

© h i l a ©

New member
ברוכה הבאה :)

תמיד יש מועד חורף ואז מועד קיץ ואז מועד ב' וחורף וקיץ וב' ואחרי צבא וכל החרא, קיצר אפשר תמיד לשפר :)

almond1

New member
היי

אני שקד

ChapaChoo

New member
006

(אמנם קוראת סמויה, אבל בא לי להשוויץ
) היה בדיחה לעומת המועד א'.. מקווה למעל 98 (שייתן לי 100 סופי במתמטיקה
... יהה בייבי)

tttttttttt1

New member
אם אני כבר פה - ויש שרשור כזה - אז...

אני סתם אכתוב את דעתי על השאלוניםן במתמטיקה /אנגלית: [שוב, דיעה אישית שלי!
] מתמטיקה: מהשאלונים שאני ראיתי [לא ניגשתי, אבל ראיתי את השאלונים] בגדול השאלונים היו סבירים, לא כ"כ משהו מיוחד [אולי קצת בשאלון 06] שאלונים 01-02-03 היו לדעתי קלים שאלון 04 - שאלה ראשונה - בניות עזר מחוייבות מעצם השאלה [הבניות - הגבהים - ממש התבקשו בשאלה..] שאלה 2 שאלת חקירת רגילה שאלה 3 - שאלה קלה מאוד... שאלה 4 - סעיף א' לא קשה - ועוד יש רמז בסעיף ב' לתשובה - שאמור לצאת x=ln(0.5) , סעיף ב' - קצת אינטגרלים - אבל סביר מאוד....[רק היה חשוב לשים לב שאם a קטן מ-ln(0.5) אז הישר X=A נמצא מצד שמאל לנקודת המינימום - כי זה הצד השלילי של ציר X..] שאלה 5 - בעית גידול ודעיכה - בסדר גמור!
שאלון 005: שאלה ראשונה - סעיף א' פשוט סעיף ב' - סתם הצבה של התשובה בסעיף א'.. שאלה שניה - שאלת סדרות שמנוסחת כבעיה מילולית - לא קשה.. גאומטריה: היה יחסית פשוט, שאלה 4 הייתה קלה וקצרה [אולי הקטע של הדימיון היה יכול להיות בעייתי - להבין שיש שם יחסים שווים בין הצלעות] אנגלית טוב אני אתייחס רק לשאלונים E-F-G E - סה"כ היה סביר מאוד, קטע השמיעה היא קל [למרות שלא כ"כ שמעו טוב
] F - לדעתי היה יותר קל ממועד א', G - היה קצת מציק, שאלות לא ממש קשורות, קטע די משעמם [נשמע נושא מגניב קטע על הסודוקו - אבל בכלל לא דיברנו על זה שם!] [איזה חפירה
מה שכתבתי זאת רק דעתי, כן? ]

tttttttttt1

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אבל אני בטוח שאם תקח את הבגרות עכשיו ותפתור אותה בבית בשקט, בלי לחץ בחינה, אתה תראה שהיא ממש לא נוראית.. ואם אתה לא מסדר - אתה מוזמן לבקש ממני עזרה ואני אעזור לך איתה..

tttttttttt1

New member
יופי, אתה בן...הרסת לי את ההודעה ../images/Emo6.gif

|תקרא בלשון זכר, תודה
|

זונע

New member
לי זה לא קל

הדבר הכי מסובך שאני יודע במתמטיקה זה משוואות עם נעלם אחד

למעלה