אם אני כבר פה - ויש שרשור כזה - אז...
אני סתם אכתוב את דעתי על השאלוניםן במתמטיקה /אנגלית: [שוב, דיעה אישית שלי!
] מתמטיקה: מהשאלונים שאני ראיתי [לא ניגשתי, אבל ראיתי את השאלונים] בגדול השאלונים היו סבירים, לא כ"כ משהו מיוחד [אולי קצת בשאלון 06] שאלונים 01-02-03 היו לדעתי קלים שאלון 04 - שאלה ראשונה - בניות עזר מחוייבות מעצם השאלה [הבניות - הגבהים - ממש התבקשו בשאלה..] שאלה 2 שאלת חקירת רגילה שאלה 3 - שאלה קלה מאוד... שאלה 4 - סעיף א' לא קשה - ועוד יש רמז בסעיף ב' לתשובה - שאמור לצאת x=ln(0.5) , סעיף ב' - קצת אינטגרלים - אבל סביר מאוד....[רק היה חשוב לשים לב שאם a
קטן מ-ln(0.5) אז הישר X=A נמצא מצד שמאל לנקודת המינימום - כי זה הצד השלילי של ציר X..] שאלה 5 - בעית גידול ודעיכה - בסדר גמור!
שאלון 005: שאלה ראשונה - סעיף א' פשוט סעיף ב' - סתם הצבה של התשובה בסעיף א'.. שאלה שניה - שאלת סדרות שמנוסחת כבעיה מילולית - לא קשה.. גאומטריה: היה יחסית פשוט, שאלה 4 הייתה קלה וקצרה [אולי הקטע של הדימיון היה יכול להיות בעייתי - להבין שיש שם יחסים שווים בין הצלעות]
אנגלית טוב אני אתייחס רק לשאלונים E-F-G E - סה"כ היה סביר מאוד, קטע השמיעה היא קל [למרות שלא כ"כ שמעו טוב
] F - לדעתי היה יותר קל ממועד א', G - היה קצת מציק, שאלות לא ממש קשורות, קטע די משעמם [נשמע נושא מגניב קטע על הסודוקו - אבל בכלל לא דיברנו על זה שם!] [איזה חפירה
מה שכתבתי זאת רק דעתי, כן? ]