שרשור מוניות

גן חיות

New member
שרשור מוניות

בעלי כלבים שאין ברשותם רכב נתקלים לא אחת בבעיה כאובה - רוב נהגי המוניות לא מוכנים להסיע אותם עם כלבם. גם תמורת תוספת תשלום. ובכל זאת, יש כאלה שמוכנים. כדי להקל על כולם- שרשור לפי אזור מגורים. לרשום שם ,טלפון, פרטים נוספים של הנהג אם רלוונטים. המנהלות הבטיחו לשים את השרשור בקישורים כך שגם בעתיד, מי שזקוק למונית להסעת כלב, יוכל למצוא כזה.

גלרו

New member
../images/Emo41.gif תל אביב - מוניות אבי

נסעתי איתו כמה פעמים עם כלב גדול. אם רוצים שהכלב ישב מאחורה, רצוי להביא סדין (למרות שאני חושבת שגם לו יש). אפשר גם לשבת במושב שליד הנהג ושהכלב יישב במרווח שליד הרגליים. הוא מפעיל מונה (אלא אם כן זו נביעה מחוץ לעיר), אבל רצוי לוודא אם יש תוספת מחיר אם הוא לא באיזור ובא במיוחד ממקום אחר. טלפון: 054-4508985.

גלרו

New member
../images/Emo41.gif תל אביב - מוניות הקסטל

יש כמה נהגים אצלם שמסכימים להסיע כלבים. אם מדובר בכלב גדול (גולדן ומעלה) רצוי להדגיש זאת כמה פעמים כשמזמינים (מנסיון...). להביא סדין אם רוצים שהכלב ישב מאחורה. חלק מהנהגים מאפשרים גם לשבת במושב שליד הנהג ושהכלב יישב במרווח שליד הרגליים. טלפון: 03-6992255

מוניות קסם, רמת גן

03-6767171 צריך להגיד להם מה גודל הכלב ולדאוג שהוא לא ילכלך (סדין או משהו).

גן חיות

New member
שניים באשקלון שאני מכירה

1)חיים שמואל : 050-7704699 2)יאיר: 057-5268487 או 050-7268487 הערות: עם חיים נסעתי מספר פעמים. הוא מאד נחמד. לא תמיד פנוי. אבל אם לא דחוף ניתן גם לקבוע איתו. יש לו תמיד סדין גדול לשים על המושב. עם יאיר לא נסעתי. קבלתי את המספר שלו מחיים.

kohi2

New member
ב"ש

שמעון כהן 057-2767696 איש סימפטי ואוהב בע"ח, אין לו בעיה להסיע גם כלבים גדולים. כמובן צריך להצטייד בסדין או מגבת גדולה לשים על המושב. לא עובד בשבת.

מקפיצה..

noasn

New member
מקפיצה

זה חשוב בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

michael menson

New member
אוי,זה כ"כ נכון

בשנה שעברה בקיץ,רציתי לקחת את צ'ון איתי לים,הייתי מוכנה והכל,התקשרתי לכמה מוניות ואמרו שאפשר להעלות כלב. כשהמונית הגיעה, הנהג אמר שהוא לא לוקח כלב גדול,רק קטן,כ"כ התבאסתי...

למעלה