שרשור מומלצים ל- 24/3

האוניברסיטה לא מכירה בדיסלקטים

האוניברסיטה העברית בירושלים לא מכירה באבחון לקויות הלמידה היחיד שאוניברסיטת תל אביב כן מכירה בו. מה תומרו? האם להיות דיסלקטי בתל אביב זה שונה מהותית מלהיות דיסלקטי בירושלים? האם לכל דיסלקט יש 1000 שקל מיותרים עבור כל מוסד חינוכי שאין לו חשק להכיר באבחונים של האחרים?

המורה לא מוכנה שבנה ילמד בבית ספר

רוצים לקרוא על מורה שחושבת שבתי הספר של משרד החינוך טובים אולי לילדים שלכם אבל בתוח שלא לילדים שלה?

דור לוי

New member
../images/Emo62.gifהחקלאים, הזרים, האבטלה והמים

בנגב מתקיימת הפגנה של חקלאים כנגד המיסוי על עובדים זרים. העובדים הזרים מתחרים בזול בעובדים המקומיים. מצד שני החקלאים לא מסוגלים לשלם מחיר הוגן לעובדים מקומיים. איך אפשר לפתור את הבעיה באופן יצירתי? הצעה נוספת בקהילת רפורמה כלכלית בתפוז.

חיים אחרי המוות - המשך

אז אחרי שהבאנו לכם את הפרק המתורגם הראשון מהספר ג'סי אתם מוזמנים להפנות שאלות ותגובות למחבר הספר, בריאן דה ואל באמצעות פורום אלביס פרסלי. מתרגמת הספר מקבצת את השאלות והתגובות שלכם ומעבירה אותם אל המחבר אשר הסכים ואף הציע בעצמו לענות לכל שאלה ותגובה שיש לכם בנוגע לספר ולמחבר.

behappy

New member
"לגור בז'נבה"

סיפור מצמרר ונוקב מפורום "סיפורים מהחיים ומהאינטרנט"

sh53

New member
רוצה אהבה כמו כולם

"גם אני רוצה אהבה.. לא רוצה לשמוע על חברות שמצאו את האחד, רוצה גם אני להיות איתו ביחד באמת שכבר אין לי כוח יותר לזיבולי שכל מתי תבינו שאני לא יכולה?? אני לא כזאת ילדה שבאה וישר מתוודה אני ארגיש רע ובמבוכה...זה מה אתם רוצים??...אז בבקשה, אני אלך ואגיד לו, שיותר אני לא מוכנה לסבול,אני אוהבת אותו יותר מכל." פה

sh53

New member
../images/Emo63.gif

"מה אתם חושבים על למידה למבחנים בקבוצות או עם חברים ? האם זה מועיל ? מזיק ? איך אתם לומדים ?" פה

למעלה