איזה כיף! פפיון של מיני מאוס ממוטים!
D DoRiNuS sMiNiA New member 18/5/06 #1 שרשור מוטי../images/Emo9.gif נראה לי שהכי נכון ליומולדת של ביקי לתת לה את המתנה הזאת. שרשור מוטי! מנהלים,נא לשרשר מאוחר יותר לשרשור של היומולדת אז יאללה,כולם לשתף פעולה. מוטי,ואך ורק מ-ו-ט-י-!
שרשור מוטי../images/Emo9.gif נראה לי שהכי נכון ליומולדת של ביקי לתת לה את המתנה הזאת. שרשור מוטי! מנהלים,נא לשרשר מאוחר יותר לשרשור של היומולדת אז יאללה,כולם לשתף פעולה. מוטי,ואך ורק מ-ו-ט-י-!
נ נעמקה19 New member 18/5/06 #7 ../images/Emo9.gif זה לא נורא אם יוצאים תחתים והשירשור מתבלגן a little bit, נכון?
D DoRiNuS sMiNiA New member 18/5/06 #8 ../images/Emo9.gif זאת המתנה שאני יכולה להביא לך כרגע,עד שאני אוכל להביא לך באמת
K KiShKooSh New member 18/5/06 #10 ../images/Emo9.gif אנשים אתם מודעים שזה לא באמת היומולדת שלי מוטי? נולדתי בדצמבר
D DoRiNuS sMiNiA New member 18/5/06 #15 ../images/Emo9.gif די,מה...באמת? איזה חברה דפוקה אני,לא ידעתי סתאאאם...ברור אני יודעת! 12.12 תאריך שלא ממש קשה לזכור:]
../images/Emo9.gif די,מה...באמת? איזה חברה דפוקה אני,לא ידעתי סתאאאם...ברור אני יודעת! 12.12 תאריך שלא ממש קשה לזכור:]