שרשור מוזיקה

Word Up

New member
שרשור מוזיקה

דילגתם כמה שבועות
האמת שלי אישית אין המלצות אבל אני רוצה לרענן את ספריית המוזיקה שלי ולשרשור הזה אני חייב את רודריגו וגבריאלה המצוינים שלא עובר יום בלי שאני שומע את האלבום שלהם.

LinkTree

New member
החדש של רג'ינה ספקטור מצויין

האלבום החדש של רג'ינה ספקטור מצויין אני אישית מאוד אהבתי אותו - הוא אמנם מרגיש מאוד רג'ינה ומזכיר את האלבומים הקודמים שלה - אבל בישבילי זה עובד (למרות שיש לי תחושה שהאזנה רצופה אליו יכולה ליצור קצת דיכאון)

CPUBOOM2

New member
../images/Emo45.gif וההמלצות שלי

לא מזמן הזמנתי את האלבום החדש של killswitch engage במהדורה מיוחדת מאמזון (אין בארץ) ואני חייב להודות שמדובר באלבום לא רע בכלל . ברשת היו ביקורות לא מחמיאות במיוחד אבל אני חושב שמדובר באלבום לא רע . מי מכם שלא מכיר את הלהקה : מדובר בלהקת מטאלקור(ולא נשארו הרבה טובות בתחום) שקיימת משנת 98 והוציאה 5 אלבומים . המהדורה המיוחדת כוללת גם DVD ושירי בונוס (הדי וי די לא שווה יותר מידי ודי בזבוז ). שירים מומלצים : Never Again Starting Over The Return A Light In A Darkened World Take Me Away -פונטציאל ענק אבל שיר קצר ,יחסית Save Me Lost This Is Goodbye In A Dead World http://www.myspace.com/killswitchengage האלבום השני ששווה שמיעה הוא אלבום של להקת רוק אלטרנטיבי חדשה שבראשה עומדת זמרת מוכשרת,יש לאמר . גיליתי אותם תוך כדי חיפוש באמזון והופתעתי לטובה. מדובר באלבום הבכורה שלהם . עקרונית כל השירים באלבום מומלצים . בהחלט שווה שמיעה. http://www.myspace.com/halestorm שבוע טוב

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif killswitch engage

דווקא האלבום הזה חלש יחסית לקודמים, אבל הוא גם טוב

CPUBOOM2

New member
אכן צודק אבל הוא עדיין אלבום טוב

הרבה ברשת פשוט קטלו אותו

Ma†an

New member
המתנגנים אצלי לאחרונה...

VNV Nation - Judgement משהו לפנים Dream Theater - Black Clouds & SIlver Linings לא דרים של פעם, אבל Wither שיר לא רע בכלל. Michael Jackson - History CD 1.. לא בנסיבות משמחות. מזכיר לי אותי בגיל 6 כשזה נקנה לראשונה ו ו ו... Nick Cave & The Bad Seeds - Dig Lazarus Dig !!!

פבלנד

New member
לאחרונה אני חופר ללא שום מאס ובעונג

עצום את "צליל מכוון". קסם קסם קסם. ימים לבנים... שיר אהבה בדואי... שנים של חוסר ודאות נעלמות ברגע שהם שרים את המשפט הזה!

galco0

New member
לא אלבום- אבל כל הסופ"ש נטחן אצלי במוח

"עד מחר" של אביתר בנאי. והיום בסביבות הצהריים החלטתי שאם עד היום תמיד עניתי על השאלה "מי הבנאי שלך?" בתשובה גם אהוד וגם אביתר, היום אני יכולה להגיד בלב שלם, עם כל הכבוד לאהוד, ויש כבוד, שלגמרי אביתר הוא ה-בנאי שלי. אה, כן, שלום לכולם.

LinkTree

New member
אני חייב לקנות אותו

בישבילי עוד ממזמן אביתר הוא הבנאי שלי :D

למעלה