שרשור מהלב.

Drorrrrrr

New member
ואני כבר דאגתי שיכניסו את השרשור

לעמוד הראשי. כוסאמאשלך :|.

Dawson girl

New member
:O

טוב אני כזה באה לפורום לראות מה חדש פתאום אני מגלה שיצאת מהארון
ובאתי לכתוב הודעה שאני אוהבת אותך וזה
ואז אמרת שזה שקר
אללי למה זה קורה כשאני הולכת לישון
אני מפספסת הכל

shira245

New member
חחחחחחחח לפחות תהיו מקוריים:]

עשו את זה כבר בשמינסטים
וכרמיצי את לא יכולה להיות לסבית,כי אני לא לסבית

10GaZ

New member
חחחחחחח ע-נ-ק-!!!

כרמיצי.. הצלחת לעבוד עלי יפה.. קניתי את הסיפור שלך ובאתי לכתוב לך הודעה במסרים פרטיים (הידעת שמסרים פרטיים מוגבלים ל7,000 תווים בלבד?
) אמרתי לעצמי - עוד ביזבוז של מישהי יפה לעולם הגברי
אבל ממש ממש הפתעת אותי עם ההודעה הזאת והתפלאתי איזה אומץ צברת כדי לפרסם אותה.. בהתחלה כשקראתי את ההודעה שעכשיו אני מגיב לה (להלן "הודעת הביטול") קראתי אותה 3-4 פעמים כדי להבין שאת באמת עבדת עלינו.. הכנסת אותי לסרטים, אין לך מושגגג... הזלתי כמה דמעות כשקראתי את ההודעה שלך, היא ממש ריגשה אותי. ועכשיו את באה ומסתלבטת עלינו
יש לך מזל שאני לוקח דברים בקלות... אחרת הייתי מצטרף למחנה הג'יהאד בראשות יואב. אבל מה הכי מצחיק? שדרור נשאר לבד במערכה
הוא כבר חשב שהאווירה בשירשור תהיה תומכת ואוהבת ופתאום הוא קיבל שירשור שבו כרמית עבדה על כולנו והוא נשאר עם הצעת החברות.. מסכן..

Drorrrrrr

New member
אז זהו

שאתה ממש פתימאמיןלכלדברלחתולולעכבר, כי גם ההודעה שלי הייתה חלק מהמשחק
.

kinbar

New member
דרור יא הורס

בדיוק באתי להגיב לך
צחוקים עם התגובות של כולם פה...וברצינות רגע - אל תקחו קשה.. כרמית רק עשתה מה שציווינו עליה

10GaZ

New member
חח כן הבנתי את זה ../images/Emo6.gif

סבבה חברים, כול כאלב ביג'י יומו גם היפנים הפתיעו בפרל הארבור וקיבלו על הראש אחר כך (אממ שתי פצצות אטום?) סבלנות.. מתקפת הנגד תגיע..

light angel

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אתה מאיים עלינו בפצצת אטום?
חחחחחח, איך אני רואה עכשיו התארגנות מחתרתית של כל מי שלא היה אתמול בצ'אט נגדנו... די, נו
אל תקחו את זה קשה...

Drorrrrrr

New member
כרמית: 2:0 לנו ../images/Emo6.gif

כבר הצלחנו לעבוד עליהם: פעם אחת עם היומולדת שלך. פעם שניה עם הנטיות שלך. פעם שלישית גלידה?

למעלה