שרשור מהלב.

שרשור מהלב.

אוקי אנלא מאמינה שאני עושה את זה והכל. אבל אנלא חושבת שאחרי שנה + לא מגיע לחלקכם לדעת. כמובן שהרוב כאן יודעים, מי שקרוב אליי באמת. אבל יש גם כאלה שלא. והחלטתי להוציא את מה שיש על ליבי. אז נתחיל מהתחלה. לפני כמה שנים היה לי ניסיון עם בנים ומעולם לא הבנתי למה כל מי שאני איתו זה לא 'באמת איתו'. לא באמת הרגשתי לא באמת נמשכתי. לקח לי המון שנים להבין שהכל בסדר, שזה טבעי. התחלתי להתעמק בעיניין וחשבתי כמו כל אחד מהסוג שלי ש'זה יעבור, זה טבעי, גיל ההתבגרות'. לאט לאט גיששתי במקורות גאווה, בקהילות, הלכתי למפגשים. באחד המפגשים של הקהילה הכרתי מישהי מדהימה. היינו ביחד 3 חודשים והבנתי חד משמעית
אני לסבית. כבר לא היו לי תהיות, לא הייתי צריכה לשבור את הראש. ידעתי באמת מה הלב שלי רוצה. היתה לי בעיה לספר להורים שלי כי לא ידעתי איך הם יקבלו את זה. בהמשך תהיתי אם חברות שלי יתרחקו ממני. אז היום בלב שלם אני אומרת- אני לסבית. לסבית זו לא קללה, זו לא מחלה, זה דבר טבעי. היום הבנתי סוף סוף שכמו שבן אוהב בת כך יש בת שאוהבת בת, וזה כל כך לגיטימי. אני לא מתביישת בזה יותר, ולא מסתירה. זהו, היה חשוב לי שתדעו
.

kinbar

New member
כרמיתמית../images/Emo24.gif

אנחנו עדיין אוהבים אותך!!!

Drorrrrrr

New member
המ...

וואו. ציפיתי שתספרי לי. כאילו, וואו. טוב זה לא לפה. בכל מקרה, אני איתך [למרות שהייתי רוצה להיות במיטה איתך], אבל את יודעת שאת יכולה לדבר איתי על הכל. ולא אכפת לי אם את נמשכת לבנות או לעציצים. אני.

light angel

New member
../images/Emo24.gif

היה אמיץ מצדך לספר לנו... אל תדאגי, זה באמת נורמלי, יש לי כמה ידידים הומואים והם ממש אחלה. להורים יקח קצת זמן להתרגל, אבל בסוף הם יבינו. מקווה בשבילך שזה יסתדר. בכל מקרה, אל תמהרי לספר להם עכשיו, בינתיים תחפשי מישהי להיות איתה ותהני, זה לא בוער. אנחנו כאן בשבילך!
אם את צריכה לדבר על זה זה, לספר על דברים שאת עוברת או סתם לחלוק חוויות על איך זה עם בנות... תרגישי חופשיה. גם אני תמיד רציתי לנסות

סיונתו

New member
../images/Emo24.gif מאמי../images/Emo70.gif

מתוקה אנחנו אוהבים
תמיד
איזה כיף לך שמצאת את הבעיה עם המיניות שלך... באמת את משלימה עם זה והכל אני מכירה כמה שמדחיקים... זה לא בריא הכי חשוב שטוב לך בחיים מתוקה
ריגשת אותי עם השיתוף
הזלת לי דימעה..

סיונתו

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo122.gif

לא בעיה במובן של בעיה, סליחה השעה מאוחרת והסנפתי יותר מדי אדים של לק בשעות האחרונות (פתחו לי מכון יופי בחדר) כאילו במובן שלך של... שפתרת את זה לעצמך

Drorrrrrr

New member
נצל"ש קטן, אבל גם מהלב.

למען האמת, אני לא יודע אם שמתם לב או לא, אבל ליבי נקלע במערבולת של רגשות. קצת קשה לי לומר עכשיו את הכל, אבל דבר אחד אני יודע. קצת קשה לדבר על זה בגלל שהכל וירטואלי פה. למען האמת, אני אגיד רק את האמת. התאהבתי בענבר. זה לא לקח יום, ואפילו לא יומיים. אבל זה רק התעצם לאחר שנפגשנו [בקניון גבעתיים], אני בטוח ששמעתם על הפגישה לשנו. היה מדהים, ישבנו בארומה, וכל חיוך שלה ליבי רטט. אני מרגיש אהבה עזה כלפיה, וכתבתי לה שיר. ענבר, את כה יקרה לליבי, את כמו פנינה בשרשרתי. ענבר, פרח בגינתי הפורחת, כמו עלה שנשאר לבד בשלכת. ענבר, אני אוהב אותך, יותר מכל. רוצה להיות חברה שלי?
דרור.

light angel

New member
../images/Emo2.gif

ככה בפורום, דרור? מול כולם? אני לא הייתי מסכימה!
על אינטימיות שמעת?

ShukyD

New member
אהה ותתעלם מאורלי

היא פשוט לא יודעת לפרגן כשזה לא משהו שקשור אליה אז הנה שים לב איזו הקרבה רק כדי שאורלי תפרגן לך אורלי, תהיי חברה שלי?

light angel

New member
יואב, אתה כזה מצחיק.

שים לב איזו הקרבה, יכולתי להיות חברה שלך אבל- ככה בפורום יואב? מול כולם? אני לא מסכימה!
על אינטימיות שמעת? [במחשבה שניה- רגע, ניצלתי?
]

סיונתו

New member
דרורי

מזאת הבגידה הזאת
אתה כזה קינג
ענברי.... תמיד אשמור לך פינה חמה... בין הרגליים שלי

ShukyD

New member
חחח אתה רציני?

אתה מציע לה חברות יענו?
זה כל כך חמוד <אם אתה לא רציני סתם גרמת לי להזיל דמעה עכשיו> <ותוך כדי זה לצחוק בהיסטריה>

JMSixfeetsmall

New member
שכחת להוסיף משהו:../images/Emo6.gif

רוצה להיות חברה שלי? הקיפי בעיגול (כן\לא)

ShukyD

New member
בכיתה ה' חבר שלי הציע למישהי חברות

וזו מישהי שתמיד היינו מציעים לה קיצר היא רשמה לו מכתב למתן אני מצטערת אבל אמא לא מרשה לי חבר וחתמה את השם שלה

למעלה