שרשור מהלב.

shiran4u

New member
כרמיתי :)

אני שמחה ששיתפת אותנו בזה וצודקת זה טבעי וזה לא משהו שירחיק את החברות שלך ממך או כל אדם שאת חשובה לו

eMiFrEaK

New member
../images/Emo140.gif

כמו שאצלי נהוג לומר..." In the small". לדעתי זה מדהים שהבנת את עצמך ואת המיניות שלך, זה חלק חשוב מהחיים ואני גאה בך שאת שלמה עם עצמך, כי אחרי הכל זה הכי חשוב. החברים, המשפחה וכל שאר הירקות זה רק עוד שלב שיגיע מאוחר יותר ובינתיים תהני עד כמה שאת יכולה, וכשיגיע הזמן הנכון, תהני אף יותר..!

ShukyD

New member
יאללה יאללה

תחסכי את הרגישות וההבנה היא עבדה עליך לא באמת לסבית סתם בזבזת מילים יפות עכשיו לסקול אותה!!!!!!!!!!!!!!111111

ShukyD

New member
טוב תגובה רצינית שניה ../images/Emo3.gif

ואוו זה כל כך מוזר זה כאילו מוסיף משהו שמשנה המון דברים לא במובן של איך שאני רואה אותך פשוט משנה חח לא יודע זה כל כך מוזר אני מכיר אותך המ.. לא מעט לא זוכר בדיוק כמה אבל הרבה
המ.. וכל מה שאני אומר לעצמי מאז שקראתי את ההודעה זה "מה?!" "ואוו" "פאק" וכו' וכו' אני צריך לגלות איך אני אוכל את זה אבל כל הכבוד
עכשיו את לגמרי השותפה המושלמת חחח זה כל כך מתאים
רק חסר שאני אהיה הומו
כפרעליך
<אז מה, זורמת בהפוכה?> אגב, יש לך מישהי כרגע? <ואני באמת מופתע שאפילו לא חשבתי על זה קודם
>

ShukyD

New member
והודעה אחרונה לפני שאני מציף

<מאוחר מדי> כל הכבוד לכרמיצ! שהלסבית שלה קיבלה הודעה נעוצה!! <מזלטוב> אולי גם אני אהיה לסבית כל יום ואז אני אהיה בלמעלה של הפורום

ShukyD

New member
"כשאני הייתי פה היו 3 הודעות נעוצות

אולי תנעצו את כל הפורום וזהו?!?!?!" <די, אני חייב לישון>

yavin

New member
../images/Emo140.gif את מותק את ../images/Emo70.gif

אבל... אם תקחי את זה את כדבר טבעי [בלב שלם] זה יהיה עבורך מעולה =] (כי לדעתי עדיין יש לך לגבי הדבר חששות או תהיות) תחשבי על זה, לא בוחרים את זה, אל תנסי להסביר כמה שזה טבעי - זה פשוט ככה.

the last anigma

New member
טוב.. אני חושבת שזה מחסל את השמועות

עלייך ועל דרור..
כרמיציייי... מה שלא תחשפי לא ישנה את האהבה האדירה שיש לפורום הזה כלפייך. במיוחד לא משהו קטנטנן שכזה.. זה עניין פרטי שלך. אוהבת אותך המון.... וד"א הוספתי אותך ומסנג'ר..

the last anigma

New member
כי אני בקושי ליד המחשב וכשאני לא

ההורים שלי שמים את שלהם כי הם מחכים שאח שלי יתחבר מארה"ב... הם לא קולטים שהוא גם ברשימה שלי....

טוב די

אני כזאת רגישה אללי
אז ככה, אתמול שיחקנו NEVER בצ'אט וקיבלתי את המשימה לכתוב הודעה כזו. מצטערת שעבדתי עליכם |: רע לי עם זה:] התסלחו לי

JMSixfeetsmall

New member
אז אין לנו סיכוי ביחד?../images/Emo7.gif

חחחח אתם יותר גרועים מהילדים הקטנים בשמיניסטים...

light angel

New member
../images/Emo6.gif

אנשים ממש לקחו את זה קשה, כל הכבוד כרמיתי
זה רק מוכיח שעשית עבודה מצוינת. נו, אמרתי או לא אמרתי שיהיו היום צחוקים בצ'אט?

למעלה