שרשור מגניב :)

• פותח הנושא 2btb
  • פורסם בתאריך

2btb

New member
שרשור מגניב :)

כדי לראות כיצד משפיעים מבחנים חוזרים על הציון, אבקש מכל נשמה טהורה בפורום לרשום את הציון של הפסיכומטרי הראשון, ושל האחרון (ולציין את מספרו)! תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iritki

New member
בבקשה

ראשון, קידום תיכון 601 שני ואחרון, יואל גבע אחרי צבא 719

TheCohen

New member
גם אני

575 ראשון 694 שני יכול להיות רעיון טוב שכל אחד גם יסביר בכמה מילים איך ולמה הוא זינק בציון שלו, אם הוא זינק. כדי שאנשים מצד אחד לא יאבדו את התקווה, או מצד שני ידעו מתי חלאס. אני אתחיל. למה הזינוק? כתלמיד יב' בפסיכומטרי הראשון למדתי רק כמותי. אפילו לא מילה אחת בעברית, ולא כלום. זה היה במועד אפריל יחד עם מתכונות ובלאגנים שהשם ירחם. את המעט זמן שהיה לי ללמוד לפסיכומטרי (כחצי שעה - שעה ביום ) בשעות הערב המאוחרות השקעתי בכמותי תוך כדי שאני שותה איזה קפה שחור עם 3 כפיות קפה טורקי כדי לא להרדם ובסוף זה גם לא עוזר. הגעתי למבחן כשיש נושאים מסויימים שלא יצא לי בכלל לתרגל או לא יצא לי לתרגל מספיק... (וזה עוד רק על הכמותי, המילולי המבחן היה על בליינד) אולי זו הסיבה ואולי פשוט נהייתי חכם יותר אחרי הצבא. מה זה משנה, אני עם החרא הזה סיימתי תודה לאל. בהצלחה!

meetAmeet

New member
איך בדיוק?

אני לא רוצה לפקפק באמינותך. זו באמת לא הכוונה. אבל איך בן אדם עושה כזה שינוי? כאילו ממש לא למדת כלום למבחן הראשון וזלזלת? ואז פתאום גילית שווה להשקיע וחרשת שנה? גם אז זה לא נשמע סביר.

פירוט

פסיכומטרי ראשון: מועד אוקטובר של י"ב, קורס אנקורי תיכון שלא השקעתי בו כל כך, הוצאתי 614. פסיכומטרי שני, אפריל של י"ב, הלמידה שלי הסתכמה בשתי סימולציות לפני הבחינה, הוצאתי 601. פסיכומטרי שלישי: אחרי הצבא, אוקטובר 2002, קורס של הייקיו, השקעתי הפעם, הוצאתי 704. פסיכומטרי רביעי: אפריל 2004, תוך כדי מכינה אוניברסיטאית, עם עוד קורס של הייקיו, גם כאן השקעתי לא מעט והוצאתי 724. פסיכומטרי חמישי: אוקטובר 2004, קורס שלישי של הייקיו, רוב הקורס עבדתי במשרה מלאה, עזבתי שלושה שבועות לפני הבחינה, חרשתי די הרבה, הוצאתי 743. פסיכומטרי שישי: אוקטובר 2005, למדתי לבד, עם ספרים של יואל גבע, הייקיו, טיפה ליטני והאוגדן של המרכז הארצי (שעד אז לא נגעתי בו), הוצאתי 761.

nate2000

New member
עשיתי את הבחינה 3 פעמים

1. 566- קידום תיכון 2. 680- היי קיו בהמלך הצבא. 3. 736- לימוד עצמי. אז כמו שאומרים הזרוע עוד נטויה...כבר התחלתי להכין את החומר למועד פברואר

johngalt2

New member
אוקיי

ראשון - קורס של אנקורי לפני הצבא, 709 עכשיו - בלי קורס, והציון כתבתי כבר. תכלס אני לא חושב שזה אומר הרבה, אבל מה שכן, לדעתי באמת כל אחד שיש לו את הרצון והישבן (שבד"כ בא עם הרצון) יכול להצליח גם בלי קורס.

Xenox

New member
ראשון 656 שני 654

התפלגויות שונות לחלוטין. בהתחשב שעברו +4 שנים בין המועדים => אין לי ממש מושג איך הציון המחורבן הזה מחושב. או במילים אחרות....נתראה באפריל

למעלה