שרשור מאמרים...

Digi Lista

New member
שרשור מאמרים...

אומנם תפוז בעייתי וירוחם בכלל מכת מדינה אבל הבטחתי כבר ממזמן להכניס המון דברים(חלק גם ניסיתי אבל הם לא עולים משום מה-פניתי לתפוז בעניין)ובכול זאת בואו ננסה שוב... כול מה שלא הוכנס עדיין למאמרים לשרשר לכאן+שמות של הדברים כי מרוב דברים אני מתבלבלת לגמרי

Apikachu L

New member
///////

הפיק של סוף עידן הדיג'יגורלים שנימצא בעמוד זה. אגדות האולם הדיגיטלי..אני תכף אמצא

Dark SpaWn

New member
לליסטה ויאנה

ליסטה הנא שרשור אחר של דברים שאת צריכה לעשות תבדקי מה עדיין לא עשית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=453&msgid=29932810 ויאנה הפרק הרביעי של אגדות העולם הדיגיטלי כבר לא נמצא בפורום אז תשימי כאן את הפרק הרביעי והקישר לחמישי

Digi Lista

New member
אני משתגעת מיזה!!!

בסביבות שש הכנסתי את המאמרים ואז בדברים שלא ידעתם על קוג'י איחדתי הכול ואפילו גיליתי שאין סעיף מספר 216 וישר קופצים מ215 ל217 ושיניתי למספרים הנכונים אבל כששחתי זה פשוט נתקע! אז מילא,הפעלתי את המחשב מחדש ובפעם השנייה איחדתי הכול וזה לוקח זמן,הפעם רציתי לאחד בוורד כדי לשמור כול פעם אבל האינטרנט נתקע ואיתו הכול וזאת פעם שנייה באותו יום!!! עכשיו ניסיתי שוב ואני עדיין מנסה במקביל להודעה הזאת אבל אני משתגעת מיזה כבר! חוץ מיזה את כול שאר המאמרים שהיו בקישורים הכנסתי(חלק ממה שספון הביא הוכסו כבר מזמן)אבל יש לי הרגשה שחסרים עוד מאמרים מהזמן האחרון-מלבד הדברים על קוג'י,אני אשמח שתעזרו לי למצוא כול מה שחסר וגם לאחד את קוג'י כי זאת כרגע כבר הפעם השלישית היום שאני מנסה,שלא נזכיר עוד כמה פעמים שניסיתי וכול הזמן הכול נתקע...

Digi Lista

New member
הפרקים רביעי וחמישי

של 'אגדות העולם הדיגיטלי' כבר במאמרים משש בערך...

Ray girl

New member
שאלה לי

מה קורה עם הפיק "שתי צדדים למטבע" של אוטובוס?

למעלה