שרשור לניצלו"ש...

python 4

New member
נצל"ש לשרשור ניצלו"ש

אני מודיע בזאת חגיגית שאני מתחיל לאסוף מחדש בולים להחלפה. כן. כמו שסיפרתי לכם בוודאי גיליתי שלדוד שלי יש אוסף בולים ענק. אתמול עשינו החלפות, ומכיוון שאנחנו לא מתחשבנים על כמות הבולים פשוט נתתי לו את כל הבולים שהיו לי להחלפה וקיבלתי ממנו את כל הבולים להחלפה שלו. אז נכון, קיבלתי ממנו לפחות שני בולים על כל בול אחד שנתתי לו, אבל בכל זאת היה לי קצת חבל להיפרד מהבולים הכפולים שלי, שחלקם שוכבים אצלי במגירה כבר עשרים שנה! זה מוזר קצת, לא? אבל ככה אני מרגיש. התוצאה היא שהיו לי כמה מאות בולים להחלפה ועכשיו אין לי כמעט בכלל... אז אני מתחיל לאגור מחדש בולים להחלפה. אני יודע, מוזר. לגבי האוסף שלו - יש לו אוסף של כמה אלפי בולים, אבל בגלל שאת כולם הוא מקבל מאישתו שמקבלת המון מכתבים כל יום מהמון מדינות בעולם יוצא שכמעט כל הבולים שלו הם בולים חדשים (שנות התשעים עד היום). מאחר והאוסף שלי הוא ברובו משנות השבעים ואחורה זה הסתדר לי מצויין. סתם, רציתי לשתף.

שַׁי

New member
../images/Emo145.gif ../images/Emo144.gif ../images/Emo143.gif ../images/Emo147.gif

אין ספק, שהאייקונים (צלמיות) המוקדשים לט"ו בשבט, הם מהיפים שנראו על מסכיהם של גולשי תפוז
, אם לא היפים ביותר. את-העבודה המעוצב להפליא
, השתיל החינני
, המשפך הכתום, שכולו זועק אוואנגארד וחדשניוּת
(על-אף הקונוטאציות הפסאודו-מיושנות שהוא מעורר) והשקדיה המלבלבת, בעלת יופי מרנין
- כולם כולם מקנים לט"ו בשבט את הכבוד הראוי לו, אך עלינו להודות גם לט"ו בשבט, שבבואו הביא (גם) את הצלמיות הנהדרות הנ"ל. לרגל השקת קו-צלמיות חדשני זה, יצאתי לאסוף צלמיות נוספות, בנות-מהדורות מצומצמות, חלקן ראו-אור לרגל מועדים קצרים ביותר, ואחר-כך נשאבו אל תהום הנשייה. ניקיתי האבק המקוון מעליהם, ואני גאה להציג אותם כאן, לראשונה, באופן מרוכז, בתמונה המצורפת! [יכול להיות שחסרה לי חנוכיה?]

דרמסלה

New member
שי

פשוט מקסים. ולמיטב זכרוני לא היתה חנוכיה השנה, השתמשנו בנר. (במקום זה היו עץ אשוח וגרב למתנות).

שַׁי

New member
תודה דרמסלה. שכחתי לציין - אייקונים

עבריים בלבד. עץ-אשוח וגרב-מתנות הם אייקונים אנטי-ציוֹניים באופן מובהק, ולא אתן להם במה בשום פנים ואופן - מעליהם אני מסרב לנקות האבק

שבוע טוב לכוווווווווולם ../images/Emo24.gif

שלום לכוווווווווולם, מצטערת שלא הופעתי מזמן... והנה אני פה... ואני רוצה לשתף אתכם בנרות שקיבלתי היום! אתם הראשונים לראותם... קבלו אותם

rachelea

New member
איזה יופי, חיממתם את ליבי

שי עם הצלמיות המסודרות להפליא (תראה לאמא, שתאמין שבנה מסוגל לסדר עילאי). ולרוקדת שלום. יופי של נרות. אגב, מתאימות גם לאספני הצבים. יש החלפות?

עזבי, ורד - חבל על הזמן...

יש אנשים שהאספנות נדבקת אליהם בקטע המשפחתי - האחות של והבת של והאשה של. בטח בליל הסדר, אחרי ההגדה, הם מתחילים להוציא אוספים על השולחן ולהשוויץ. ומעניין אם זה עובר בתורשה... ואני שמח לראות אותך כאן שוב. נפגש במוצ"ש?

למעלה