שרשור לליהי!

מישהי 111

New member
שרשור לליהי!

אני יודעת כמה את משוגעת עליה שהיא עם פן, אז הכנתי לך שרשור מאיזו הופעה שלה כדי שתהיי מבסוטה!

אווווווו! טושההה!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo23.gif

לא היית צריכה!
(על מי אני עובדת?) תודה!
תראי איזה יפה היא עם פן!! היא גם נראית זקנה יותר עם תלתלים... איי אנה שלי.. אפרופו, ממתי ההופעה הזאת? אני לא זוכרת אותה:-O תודה על השרשור סנורקה

מישהי 111

New member
כמה זמן לא שמעתי את השם "סנורקה"

איזה צחוקים איתך!!!! שתהיי בריאה... לא יודעת.. זה שוכב אצלי תקופה מאד ארוכה.. מי זוכר? ממש בהתחלה שרק התחלתי לאהוב אותה יש לי את ההופעה הזאת. יש שם אבל רק את WTMT.

חח כן אל תשאלי מאיפה "סנורקה" בא...

אני יושבת לי בשיעור אומנות היה לי משעמם טיחו המורה הסבירה כל מיני שטויות וחברה שלי עיכבה אותה עם השאלות כדי שלא נתחיל בשיעור (צחוקים איתה)... קיצר מרוב שיעמום אני מוציאה דף התחלתי לכתוב שמות מוזרים... היה לי משעמם!! רוצים לראות את הרשימה? טוב.. זה ארוך: מושמוש פושפוש שולה טולה מולי שטול שנול נולה נושה טושה טושי נושי פושה נוש נול מושה טוויטי סנופי פינוקיו מומין אבא (חעעעעהה
) מומין אמא (כנ"ל
) סנורקה!! מאי הקטנה
פלפלת (ויש עוד כמה... לא משהו מעניין
)

מישהי 111

New member
אני יודעת.. היא המומין הבת...

היינו קוראים לאחת בכיתה י' אצלינו סנורקה כי היא הייתה דומה לה....

חח כן..

תגידי!! רציתי לשאול אותך.. אני יודעת שזה לא קשור לכלום אבל יש לך תואר במשהו?
סתם לדעת

מישהי 111

New member
כן! תואר בחיים. מספיק טוב?

ובאנסטסיה נתפס גם? יגאל בדרך לתואר... אין לו שום תואר. שלא יתפוס פה תחתים!

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifלא, הוא לא גאון! תחליפי בעל

יש לי כאן מישהו מצוין להציע לך. רמז: האות ה24 באנגלית (2 לפני האחרונה)

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifבאיזו גלקסיה את חיה? ../images/Emo112.gif

אנשים כאן גדולים ממך ב5-6 שנים. אנחנו לא (חלילה) קשישים בני 60, שחושבים על להשלים עוד תואר סמלי בחיים. יגאל רק לפני כמה חודשים סיים תיכון והלך לעתודה. איך את מצפה שיהיה לו תואר. ועדי **** בכלל לא מתקרבת לחוכמתו של יגאל. (חח, סתם בובי, אל תתייחסי)...אז איך את מצפה שלמישהו משניהם בכלל יהיה תואר

מה איך אני מצפה?!

יש ילדים בגיל 16-17 עם תואר.. ויגאלון הוא אמור להיות גאון.. אז...

למעלה