שרשור לילי!

מק../images/Emo78.gif את השרשור "אפ"

אז מה קורה הלילה...? על מה נדבר? אתמול דיברנו על קקי ופיפי...על מה היום? ול"סוניה קולוצ'י 48" כן יש לי מסנג'ר...

אממממ

משעמם לי? טוב אני מתה מעייפות אבל אין לי זין ללכת לישון עכשיו אז אני סתם יושבת פה.....וגם כואבות לי הרגליים חבל על הזמן מכול מה שהלכתי היום... אז מה אתה עושה?

לאן רק לא הלכתי היום......

הסתובבתי במלא מקומות גם נסעתי עם חברה מחוץ לעיר וחזרנו בטרמפ האמת היה לנו מזל גדול........קיצר היו קטעים דווקא..... אוף בא לי לעשן אבל אין לי כוח אני כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי אני עייפה אבל אין לי כוח לישון ועד שהדלקתי את המחשב של אחי (אני מחוברת דרכו) ואמא שלי ישנה בחדר של אחי והיא שונאת את הרעש של המחשב אבל היה לי חשק להיות באינטרנט כי אין לי כוח לישון עכשיו...טוב מה אני מזיינת את השכל...

חחח טוב

מקווה שנהנת בטיול...דרך אגב: בת כמה את? ובקשר לרעש...חשבת לכבות את הרמקולים או להנמיך? ואם אפשר לשאול למה אימא שלך ישנה בחדר של אחיך? איפה אחיך?

טוב...

אני בת 17 ואת? ואני מתכוונת לרעש של המחשב עצמו בלי קשר לרמקולים נו את יודעת למה אני מתכוונת?? יש מן זימזום מעצבן כזה שאמא שלי שונאת!!!! אבל ניכסתי בשקט והדלקתי מקווה שלא הערתי אותה כי מחר היא צריכה לקום מוקדם אז אני לא רוצה להיות מניאקית. ואחי יושן בחדר עם אבא שלי במקום אמא שלי.....אני לא יודעת מה ניסגר עם אחי הוא אוהב לישון רק בחדר של ההורים אז מסכנה אמא שלי כול הזמן צריכה לישון על המיטה של אחי שדרך אגב ממש לא נוחה!! ישנתי בה פעם אחת אחר כך כאב לי כול הגוף!!!

אני!

אני בת 13 וחצי... אני חצי יודעת למה את מתכוונת...
אל תהיי מניאקית! איזה בת טובה את חחחח בן כמ האחיך?... מסכנה אימא...

חחחח איזו חמודה...

אחי בן 12!!! שישן בחדר שלו כבר אוף באמת מסכנה אמא שלי...אבל היא כול כך טובה שהיא תסבול הכול העיקר שאנחנו לא ניסבול ולפעמים אני לא יודעת להעריך את זה אז אני לא כול כך טובה, אוף אני לוקחת דברים כמובן מאליו אבל אני חולה על אמא שלי!!!!!! ואיזה באסה אין לי כוח למחוק את האיפור עכשיו....אבל אם אני אלך לישון ככה מחר אני לא יראה כלום בעיניים מרוב שכול האיפור יכנס לי לעיניים. באיזה כיתה את?

אני יודעת

בגלל זה כתבתי שאני באמת אלך לישון כי הוא לא באמת הולך טוב עכשיו אני באמת הולכת לישון לילה טוב..

טלוש13

New member
יאאאאא

אנשיים משעמממם לי!!!! מישו פה??!?! ההההההההההההההלו ספרו קצת על עצמכם...

למעלה