שרשור לילי!!!^__________^

lori4

New member
אני אוספת כמעט 3 שנים....

ושתדע לך שהמאגר הזה עבר כמה וכמה טראמות בחייו, ממני, מהמחשב, מטכנאי המחשבים שלנו ומעוד כמה אנשים שישארו אנונימים.

lori4

New member
גם אני התחלתי בקטן...

עד שהאיימילים של סטטה הגיעו, ואז זה התחיל לגדול...ולגדול..ולגדול ובכל פעם שמשעמם לי אני מחפשת אתרים חדשים ומגדילה אותו.

lori4

New member
השארתי הודעה בקומונה....

ואני מנסה לעשות קולאז' של ריקה.

היי תודה! מגניב הודעה ראשונה

בקומונה שלי^.^ (ההתלהבות יצאה מכלל שליטה
)

WoLfN

New member
שוב תפוזון עושה בעיות;_;

אבל לפחות יש לי אתכן כאן קרוב שתעמדו לצידי ברגעים הקשים

lori4

New member
איזו אחריות אתה מפיל עלינו....

ותפוז הוא תפוז, הוא חייב להיות מוגבל, מעצבן, איטי כמו צב ובעל מצבי רוח. (וולף: שוב פעם ראית את year of hell?. לורי: לא למה? וולף: את נשמעת כמו המטורף ההוא לורי: אההה זה שכל הזמן שיחק עם הזמן? וולף: כן, המטורף שצייקוטי טען שהוא נאור. לורי: את משווה אותי אליו, חוצפה!!!!)

lori4

New member
אני יודעת!!!

היא לא ישנה טוב בזמן האחרון וולף: כן בטח מה שתגידי... אבל את לא ישנה בזמן האחרון. וולף: כי מישהי נשארת ערה כל הלילה ומתקתקת לי בשכל!!! אבל זה אף פעם לא הפריע לך קודם. וולף: טוב, פעם לא היית הולכת לישון בארבע וקמה בשתיים!!! מה זה קשור? וולף: אני הולכת לטייל.... אבל חשוך בחוץ!!! וולף: ברור שחשוך!!! זה לילה!!! אה...טוב אז ביי וולף: *מתוסכלת*

lori4

New member
והתמונהששמת פשוט מהממת!

ואני ו-וולף שמחות שאהבת. וולף: למה את מדברת בשמי? כי את הפיצול שלי? וולף: נו אז, זה לא אומרת שאין לי נשמה, לב....אם תתגדגי אותי אני לא אצחק? אם תדקרי אותי אני לא אדמם? אם תהרגי בי אני לא אמות??? ידעתי שאסור לתת לך לראות את "הפסנתרן" שוב!!! ידעתי!!!

lori4

New member
היא לא עושה הרבה בחיים....

ואת גם לא יכולה להבין אותה כי מאיזו סיבה לא ברורה הפיצול הזה לא מסוגל לדבר. וולף: וטוב שכך. וולף סתם מקנאה, אל תקשיבי לה...

WoLfN

New member
אחריות? למה אחריות?

וזאת התמונה ה99 שלי^^; לא שהיא לא מופיעה בכל אתר דיג'ימון ש*לא* מכבד את עצמו, אבל...

lori4

New member
כי אתה מטיל עלינו...

לעמוד לצידך ברגעיך הקשים ו....ו.....ו.... וולף: תעזוב, היא קצת משוגעת ואין לה הסבר.

WoLfN

New member
לא "הטלתי" עליכם...

אני גם לא יכול להטיל. אני לא תרנגולת.

למעלה