נטה אונה
Well-known member
שאלתיאל זה הדמות של רמימי אלה אני לא מבינה את השמות קוד
פאלתיאל זה הדמות של ליאור
השיחה היתה בקולות שלהם (טכנית לא עיוות שמות )
שאלתיאל זה הדמות של רמימי אלה אני לא מבינה את השמות קוד
ואנחנו אמרנו שליאור חסר משמעות בבית הזה.יש מצב
אחרי השיחה של שאלתיאל ופאלתיאל
כי גל גונבת לבכייני את הפוקוסלמה יהודה וימית כעסו על גל שרידדה עם הידיים?
בצק פיצה פותחים עם הידיים
ימית כעסה כי יהודה כעס וכי ימית מרגישה את החיימי שלה כאילו הוא חלק ממנה.למה יהודה וימית כעסו על גל שרידדה עם הידיים?
הא לרגע חששתי שהגיינה הדאיגה אותה ואותוימית כעסה כי יהודה כעס וכי ימית מרגישה את החיימי שלה כאילו הוא חלק ממנה.
למה יהודה כעס? הוא באמת צריך סיבה?
בדיוק..... חחחחהא לרגע חששתי שהגיינה הדאיגה אותה ואותו
כי להדביק כיסון בורקס עם רוק זה ממש הגייני
ושימית הברברית מוציאה מהתנור עוגיות ומלקקת עם האצבע זה סבבה?למה יהודה וימית כעסו על גל שרידדה עם הידיים?
שחורים זה הקצח החדשושימית הברברית מוציאה מהתנור עוגיות ומלקקת עם האצבע זה סבבה?
ואני בטוח שהשחורים של גוזי עדיין בידיים של ימית כפית
אוף. ציפיתי למנוחה.לכל המודאגים נראה שלינור נכנסה עכשיו למיטה של רמי
תודה עכשיו אפשר לישון בשקטלכל המודאגים נראה שלינור נכנסה עכשיו למיטה של רמי
כי היא אמרה שהיא שרה לגוזי ועוז רוצה לערוך את זה כאילו היא שרה ליהודהמה הקטע של הצינזור כעת? כי זהבה אמרה שהיא אוהבת את גוזי?
אני אף פעם לא יודעת אם אתה רציני או צוחק. בגלל הסיכומים וחלק מהתגובות שלך בפורום מאוד חשוב לך הטיים ליין. אבל אז אתה מקריץ תשובות כאלה. שים סמיילי.כי היא אמרה שהיא שרה לגוזי ועוז רוצה לערוך את זה כאילו היא שרה ליהודה
אז צריך לצנזר מהר שלא נשים לב ואז בעריכה הוא ישים יהודה
99.9% מהזמן אני ציניאני אף פעם לא יודעת אם אתה רציני או צוחק. בגלל הסיכומים וחלק מהתגובות שלך בפורום מאוד חשוב לך הטיים ליין. אבל אז אתה מקריץ תשובות כאלה. שים סמיילי.
זה עוד יקרהכי היא אמרה שהיא שרה לגוזי ועוז רוצה לערוך את זה כאילו היא שרה ליהודה
אז צריך לצנזר מהר שלא נשים לב ואז בעריכה הוא ישים יהודה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.