לי - שון !
גם לי...לי - שון !
לישון ששני ויובל מדברים?
תכף יש מכות
בעדיפות לשניהם! יש עוד 2 הדחות.שמישהו מהם יודח....
הלוואי...
או יובל או...שני...
בעדיפות לשני מחוץ לבית...
![]()
אני לא אשכח שאמרה לו חמורלא משנה מה עכשיו,
אני לא אשכח את "רימה ותולעת"
חמור זה שם חיבה לעומת רימה ותולעת...אני לא אשכח שאמרה לו חמור
מאי לא יצאה בגלל תרצה. היא יצאה יותר בגלל שירז ושני והריכולים שלהן. מה שעכשיו עובר על שירז משני.מחר נראה כותרת "ארז איסקוב לוהק לרוקדים עם כוכבים, בגלל מומחיות בריקוד הטנגו". אמאלה אם בקשת היו יודעים שאיסקוב יפגע להם הרייטינג הוא היה מלוהק לעונה הזאת של רוקדים ולא לאח הגדול.
מאי דואגת לתדמית שלה שהיא יוצאת "הורסת זוגת", לא היה לה לאן להתרחק, זאת שטות, לא היו לה עוד חברים בבית. פשוט מאי מבינה שהסיבה שהיא הודחה היא המשיכה המינית החזקה בינה לבין איסקוב שבחוץ הצטיירה כבגידה בתרצה. קהל המעריצות של הטיקטוק לא מאשים את איסקןב, מאשים רק את מאי.
כאילו מאי היא משהו שארז רגיל אליו ותרצה מיוחדת ומאי הורסת להם סיכוי לזוגיות. זה מה זה בולשיט!
תרצה מתה חהשכיב את ארז , זה יוצא לה מכל החורים, פשוט היא מתחסדת, בגלל החברה השמרנית, תרצה לא כזאת צנועה כמו שהיא עושה את עצמה. היא מוכנה להפוך שלולית ליד הנעלים של איסקוב. הוא מודע לרגש שלה, ודי מערבב אותה, מקטין אותה,כדאי שסוף סוף היא תתפרץ, תוציא את האני האמיתי ולא את הפייק.
עכשיו מאי בת 19, מה נעשה היא הייתה לבד, בעיני אין לה מה להתנצל, זאת סערה בכוס מים. אם ארז היה רוצה באמת רק את תרצה הוא היה רק עם תרצה. מה ששלהם שלהם. לא בטוח שלארז יש רגש לתרצה וחא למיליון ולצבא האמת, הוא באה לנצח ולא למצוא אהבה. זה לא לאב איילנד.
אמרה שיש לה רגש למישהו בחוץ? אם היא תישאר בתוכנית ולא תצא בהדחה הקרובה, זה יהיה הלםאחלה שיחה של יובל, משתיק את שני כל פעם מחדש בכל טענה שלה.
העיקר היא "אני אומרת הכל בפנים"
שתגיד לו שהיא אמרה מוקדם יותר ליוכי שיש לה רגש למישהו מבחוץ..
צבועה.
ברוך שובךגם אם הם היו יודעים שעוז מחזיק אותם בנויטרל רק לצורך רייטיניג גם אז לא היו שוברים את הכלים
ככה עד כדי כך הם חבורת טיזי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.