yoni564712
Well-known member
יש חדש לגבי הילד הראשון?
תום ואורן לא עשו ילד שנייש חדש לגבי הילד הראשון?
הטורטליה כמרקחה.השיחה של דניאל וליאור שווה לצפייה? אני רואה שיש עלייה המון שיח..
אפשר הסבר על הטורטלים?הטורטליה כמרקחה.
הטורטלים אוהבים את יהודה.
ארץ נהדרת. ובמחראת הפייסבוק, הם מככבים.אפשר הסבר על הטורטלים?
כן, מכיר אותם.ארץ נהדרת. ובמחראת הפייסבוק, הם מככבים.
במחראה הפייסבוק, כן, זה מושבת טורטלים ידועה מכל העונות.כן, מכיר אותם.
תהיתי אם יש זלזול מצדך בתומכים של יהודה...
כן, אבל לא מדובר בך. מדובר במחראת פייסבוק, כפי שבפירוש נכתב.לכל אחד מהמתמודדים יש מחראה משלה. לא כדאי לשפוט מהר כל כך. אני בטוחה שיש עוד אנשים כמוני שלמדו באוניברסיטה ואוהבים את יהודה.
הלוואי וליאור יעשה שיחות כאלה יותר ויתעמת מול יהודה ושלא יצנזרו כי אני חושבת בול אותו דבר על יהודה.השיחה של דניאל וליאור שווה לצפייה או שלא?! אני רואה שיש עלייה המון שיח..
מעניין שליאור לא חשב ככה על טל גלבוע שבאה להרים לו ששפכה כוס יין על מתמודדת אחרת וצרחה כמו בהמה. ליאור צדקן ששיחק בסדרה "רמזור", סדרה מצחיקה, אך פרובוקטיבית עם סצנות מיטה בוטות ועדיין מרגיש אפשרות להגיד על מישהי כמו גל שהיא לא צנועה. מעניין אותי לדעת מתי הוא קם יום אחד והחליט שהוא יודע מה טוב ורע בעולם הזה ולמי מגיע או לא מגיע לזכות.הלוואי וליאור יעשה שיחות כאלה יותר ויתעמת מול יהודה ושלא יצנזרו כי אני חושבת בול אותו דבר על יהודה.
העלית נקודה מעניינת האם ליאור נותן לבנות שלו לצפות "ברמזור" ,או שהוא שומר אותם עד גיל 18 חסודות,טהורות וצנועות.מעניין שליאור לא חשב ככה על טל גלבוע שבאה להרים לו ששפכה כוס יין על מתמודדת אחרת וצרחה כמו בהמה. ליאור צדקן ששיחק בסדרה "רמזור", סדרה מצחיקה, אך פרובוקטיבית עם סצנות מיטה בוטות ועדיין מרגיש אפשרות להגיד על מישהי כמו גל שהיא לא צנועה. מעניין אותי לדעת מתי הוא קם יום אחד והחליט שהוא יודע מה טוב ורע בעולם הזה ולמי מגיע או לא מגיע לזכות.
איזה יעשה הוא כמו המנטורית שלו גל חזק רק מאחורי הגב.הלוואי וליאור יעשה שיחות כאלה יותר ויתעמת מול יהודה ושלא יצנזרו כי אני חושבת בול אותו דבר על יהודה.
ליאור שהעמיד להדחה את גל בנימוק שהיא לא משמשת דוגמא חיובית, נשען על מידע שגל העבירה לו שבחוץ יהודה חזק. הוא תפס את דניאל לשיחה אחרי שקלט שדניאל ויהודה מיודדים, ומלכלך בלי הפסקה על יהודה.... מחר הוא ידווח לרמי ולתום שיהיו מרוציםהשיחה של דניאל וליאור שווה לצפייה או שלא?! אני רואה שיש עלייה המון שיח..
קשקוש. הוא תרעל על יהודה באינטנסיביות עוד בטרם כניסתה של גל.ליאור שהעמיד להדחה את גל בנימוק שהיא לא משמשת דוגמא חיובית, נשען על מידע שגל העבירה לו שבחוץ יהודה חזק. הוא תפס את דניאל לשיחה אחרי שקלט שדניאל ויהודה מיודדים, ומלכלך בלי הפסקה על יהודה....
תראי איך הוא זורח אחרי שהרעל יצא לו מהבטן. אין ספק גל פה את יכולה לסמן וי.ליאור נשאר ער כדי לתפוס מסך כשכולם ישנים??
זה בדיוק מה שהוא טען שיהודה עושה.. והופ פתאום הוא נשאר ער.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.