אופה קטנטנה
Well-known member
בכל פעם שאתה מפסיד,
אתה נמלט?
שלוקה שלי,
תשארי.
אתה נמלט?
שלוקה שלי,
תשארי.
את לא מבינה את כוונתי,תרצה לא מאיימת על שלקה כי שלקה לא מועמדת לזכיה וכבר השלמתי עם זה שתרצה תזכה.
מבחינתי אני לא סובלת את תרצה גם אם שלקה לא הייתה בבית, הייתי מזהה בה את הבלוף.
ותרצה לא אוייבת שלי, היא סתם בחורה בריאליטי שמעלה לי את הסעיף
הכל טוב 🫶
אני מעולם לא אמרתי שתרצה לא מאוהבת.את לא מבינה את כוונתי,
לא מאיימת בניצחון.
אלא, בנרטיב.
פתאום צץ לו נרטיב חדש,
תרצה לא מאוהבת,
רק שלקה מאוהבת, כי לשניכם יש אוייבת משותפת,
וזה משרת את הפייבוריטיות שלכם.
ומאורי לא חוקרת משטרה ?מורבי,
בסדר אמר שזה לא פוליגרף אמיתי.
ואם זו תכנית שנערכת מחוץ לגבולות ישראל בהשתתפות ישראלים (למשל, הבוגדים)?אגב הפוליגרף, אי אפשר להכריח בן אדם בישראל לעבור פוליגרף ללא הסכמתו.
וגם אם הדיירים חתמו על חוזים דרקוניים מול ההפקה , שמאשרים להפקה לעשות "הכל",
עדיין יהיה אפשר להוכיח שבנסיבות הללו של המשחק, מי שחתם על זה עשה זאת כי הופעלו עליו לחצים כאלו או אחרים.
ואם זו תכנית שנערכת מחוץ לגבולות ישראל בהשתתפות ישראלים (למשל, הבוגדים)?
כן אבל מה שאמרתי קודם (על מה הבדיקה מלמדת) שונה מהאינפורמציה החדשה שהצגת (האיסור להכריח גם במסגרת תוכנית טלוויזיה וגם למול חתימה על חוזה)זה אותו דבר בכל העולם .
המכשיר ידוע (וגם אתה כתבת את זה ) הוא מושפע מהלחץ של הנבדק וכו', בלי קשר המהימנות שלו רחוקה מ 100 אחוז ככה שממילא לא יהיה קביל בעבירה פלילית וכו'.
כן אבל מה שאמרתי קודם (על מה הבדיקה מלמדת) שונה מהאינפורמציה החדשה שהצגת (האיסור להכריח גם במסגרת תוכנית טלוויזיה וגם למול חתימה על חוזה)
בטוחה שעוז כיוון אותן מה לבחור לכל אחדגחמות של עוז.
יוכי ושלקה בחרו במשימה הזאת. נתנו הגדרות לכל הבית. מאי קנאית, חן הכי לא זכיר, יובי ערמומי או מנוול, וכאלהלפי מה נבחרו מאי שני ואיסקוב לפוליגרף?
החלטה של עוז או הגרלה או משהו?
אבל איך זה קשור לפוליגרףיוכי ושלקה בחרו במשימה הזאת. נתנו הגדרות לכל הבית. מאי קנאית, חן הכי לא זכיר, יובי ערמומי או מנוול, וכאלה
לפי מה נבחרו מאי שני ואיסקוב לפוליגרף?
החלטה של עוז או הגרלה או משהו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.