אופה קטנטנה
Well-known member
תשאר, כפרה.
עלינא.
אני מקטרת,
כי זה חלק אנטגרלי
בהיותי אשה.
עלינא.
אני מקטרת,
כי זה חלק אנטגרלי
בהיותי אשה.
תהי אופטימית, להרים ידיים מראש,ברצינות? מה הטעם לראות שהכול ידוע מראש
ואת יודעת לפייברוט שלך אין סיכוי...
שותה הרבה.. מתוקכמה פיפי
הגוש צמר הזה עושה,
הוא כמו מכונת לייצור קרח.
בכל פעם כשאני קוראת שאת מספרת אנקדוטות על הקטנצ'יק שלך אני מתכווצת מקנאה וגעגוע.
מתוק, מתוק,
אבל, מג׳נון
שלא נח לרגע.
גונב סוללות, מטבעות,
סיכות, כבלים,
ברגים,
ויש לו צעצועים יותר
מלילד טיפוסי.
בסוף אעטוף לו את
הבולבול עם סלוטפ,
שיפסיק להשתין
כל רבע שעה.
תודה נשמה. כן כשזה עולה לי אז הדמעות... אבל מייד אני מנסה להדחיק את מראות התאונה ומשאירה זכרונות מתוקים מלאי חום ואהבה.אוי ואבוי מויה,
איזה נורא, מאמי.
וואי, הרגת אותי.
אני כל כך מצטערת עבורך.
ח י ב ו ק.
זו טראומה.
🫶🫶
הייתי מסניפה ומחבקת אותו ומחזירה אותו לזרועותייך.שברת לי את הלב.
בא לי לתת לך את
הגור שלי.
בתוך סלסלה ורודה.
נורא!בכל פעם כשאני קוראת שאת מספרת אנקדוטות על הקטנצ'יק שלך אני מתכווצת מקנאה וגעגוע.
היה לי כלב שאספתי ברחוב, גור קטן ולבנבן.. שמעתי אותו בוכה, התכופפתי לצד המדרכה היה שם שיח והוא שכב צמוד אליו. אוף, סיפור ארוך אבל לקחתיו אלי, אימצתי אותו בהמון אהבה וטיפול מסור 4 שנים. עד שיום אחד הוא הצליח להשתחרר עם הרצועה מהבייביסיטר שלו. ברח לה מהאחיזה הרפה כי ראה אותי מעבר לכביש ורץ לעברי. חצה את הכביש..... את הזעקה שלי לדעתי כל העיר שמעה.
תודה יקרה.נורא!
כואב הלב חיבוק![]()
צער גידול כלבים...מתקשרים אליהם כל כך שכל מה שקורה להם כאילו קרה לבן משפחה קרוב. לי גם היה סיפור טרגי לאחרונה. היו לי 2 כלבות שאימצתי מבית גידול לאחר שגמרו להרביע אותן...הגיעו אלי בגיל 6 ובגיל 13, אחת נפטרה מזקנה, בלי סבל והשנייה התעוורה. הבאנו אותה למומחית לרפואת עיניים לכלבים ונאמר לנו שאין מה לעשות, גם לא ניתוח קטרקט.בכל פעם כשאני קוראת שאת מספרת אנקדוטות על הקטנצ'יק שלך אני מתכווצת מקנאה וגעגוע.
היה לי כלב שאספתי ברחוב, גור קטן ולבנבן.. שמעתי אותו בוכה, התכופפתי לצד המדרכה היה שם שיח והוא שכב צמוד אליו. אוף, סיפור ארוך אבל לקחתיו אלי, אימצתי אותו בהמון אהבה וטיפול מסור 4 שנים. עד שיום אחד הוא הצליח להשתחרר עם הרצועה מהבייביסיטר שלו. ברח לה מהאחיזה הרפה כי ראה אותי מעבר לכביש ורץ לעברי. חצה את הכביש..... את הזעקה שלי לדעתי כל העיר שמעה.
וזו סופי ז"ל, לזכרהצער גידול כלבים...מתקשרים אליהם כל כך שכל מה שקורה להם כאילו קרה לבן משפחה קרוב. לי גם היה סיפור טרגי לאחרונה. היו לי 2 כלבות שאימצתי מבית גידול לאחר שגמרו להרביע אותן...הגיעו אלי בגיל 6 ובגיל 13, אחת נפטרה מזקנה, בלי סבל והשנייה התעוורה. הבאנו אותה למומחית לרפואת עיניים לכלבים ונאמר לנו שאין מה לעשות, גם לא ניתוח קטרקט.
כמה חודשים אחר כך, חיפשתי אותה בערב, בחצר, כדי להכניסה הביתה. לא מצאתי אותה. פתאום ראיתי את גופתה צפה בבריכה שבחצרי. זה היה נורא. היא פשוט לא ראתה לאן היא נופלת. מי חשב על זה...בני בא לעזור להוציא אותה וקברנו אותה בחלקת הכלבים שיש לי בחצר. היא הייתה מלטזית קטנה, לבנה ויפהפיה...זמן קצר אח"כ אימצתי כלבת מלטיפו בת שנה,תערובת של מלטז ופודל, מאד דומה לקודמת, לבנה ויפהפיה וקראתי לה בוניטה. מקור לאושר רב ולשמחה רבה. ממליצה כשקורה אסון לכלב, לאמץ מיד אחר. זה ממש עוזר להתגבר על האבל, למרות שיש קצת תחושה של בגידה במנוח...

וואו תודהעדיף שאלך,
מתרסקת מזה.
מתק חלומות, מותקיות.
מויה, אמן שיהיה לך גור חדש,
שיכניס לחייך שמחה ללא סוף,
ואהבה ללא תנאי,
וישמור עלייך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.