סליחה פאפושכתבתי מניפסט והשרשור ננעל
כנראה שעדיף ככה
לא טרחתי להעתיק
סליחה פאפושכתבתי מניפסט והשרשור ננעל
כנראה שעדיף ככה
לא טרחתי להעתיק
הגזמת! מה פתאום סליחה!סליחה פאפוש![]()
הגזמת! מה פתאום סליחה!
פשוט כתבתי משהו קצת אישי ואז אמרתי לעצמי מה את נסחפת טוב שהשרשור ננעל
יכולתי להעתיק לא רציתי
שון למיליון![]()
תעתיקי, פירסי את משנתךכתבתי מניפסט והשרשור ננעל
כנראה שעדיף ככה
לא טרחתי להעתיק
לארז החברים שלו חשובים. ראיתי סרטונים שלו מבילויים. עם חברים כל הזמן. הם גם טיפוסים שאוהבים לצחוק, לאכול, על האש. יפגשו הרבה. יש אהבה ביניהם. יפגש איתם בקבוצות שונות, לא חייב יחד. עם מוגרבי וחן יפגשו לצפות בספורט, על האש, עם מאי לשיחות ועם השאר פחותאגב שיהיה לכם ברור
כשתסתיים התחרות תהיה תחרות על איסקוב, כן?
ואני לא מדברת מבחינה רומנטית
נטו זמן בילוי ויציאות
כי שלקה חן ומוגרבי ירצו לצאת איתו
וגם מאי
וגם אנה
וגם לורן ואלאיה
וזה במקביל לזה שהוא צריך להסתגל לעולם האמיתי, מריץ קמפיינים, מתראיין במקומות שונים, וחוזר להיות עם החברים והמשפחה
כן אני בטוחה שיקדיש לזה זמןלארז החברים שלו חשובים. ראיתי סרטונים שלו מבילויים. עם חברים כל הזמן. הם גם טיפוסים שאוהבים לצחוק, לאכול, על האש. יפגשו הרבה. יש אהבה ביניהם. יפגש איתם בקבוצות שונות, לא חייב יחד. עם מוגרבי וחן יפגשו לצפות בספורט, על האש, עם מאי לשיחות ועם השאר פחות
מוגרבי וחן נפגשים כמעט כל יום לבד. גם בבתים ובעיקר בחוץ. אני חושבת שארז יוכל להיות עם כולםכן אני בטוחה שיקדיש לזה זמן
פשוט בתחושה שלי הם הולכים להתחרות עליו טיפה
כי הרבה ירצו לבלות איתו, אבל לא יוכלו לבלות ביחד (נגיד אין מצב שיוכל להיפגש עם אנה ומאי באותו מפגש)
שכחת את תרצה שלדעתי לא תשמור על קשר עם החבורהאגב שיהיה לכם ברור
כשתסתיים התחרות תהיה תחרות על איסקוב, כן?
ואני לא מדברת מבחינה רומנטית
נטו זמן בילוי ויציאות
כי שלקה חן ומוגרבי ירצו לצאת איתו
וגם מאי
וגם אנה
וגם לורן ואלאיה
וזה במקביל לזה שהוא צריך להסתגל לעולם האמיתי, מריץ קמפיינים, מתראיין במקומות שונים, וחוזר להיות עם החברים והמשפחה
האמת באמת שכחתישכחת את תרצה שלדעתי לא תשמור על קשר עם החבורה
@מורבידי2.0 סליחה שאני הולכת לי-שוןעכשיו ויכוח על בניטה ידידה של יובל
שני התעוררה.
מרי את עושה מעל ומעבר! תשני לך ברוגע את זקוקה למנוחה יהיה בסדר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.