** שרשור לילה - היום ה108 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Tallo_M

Well-known member
אגב שיהיה לכם ברור
כשתסתיים התחרות תהיה תחרות על איסקוב, כן?
ואני לא מדברת מבחינה רומנטית
נטו זמן בילוי ויציאות
כי שלקה חן ומוגרבי ירצו לצאת איתו
וגם מאי
וגם אנה
וגם לורן ואלאיה

וזה במקביל לזה שהוא צריך להסתגל לעולם האמיתי, מריץ קמפיינים, מתראיין במקומות שונים, וחוזר להיות עם החברים והמשפחה

KAPSULA1

Well-known member
אגב שיהיה לכם ברור
נטו זמן בילוי ויציאות
וגם מאי
וגם אנה
וגם לורן ואלאיה

וזה במקביל לזה שהוא צריך להסתגל לעולם האמיתי, מריץ קמפיינים, מתראיין במקומות שונים, וחוזר להיות עם החברים והמשפחה
לארז החברים שלו חשובים. ראיתי סרטונים שלו מבילויים. עם חברים כל הזמן. הם גם טיפוסים שאוהבים לצחוק, לאכול, על האש. יפגשו הרבה. יש אהבה ביניהם. יפגש איתם בקבוצות שונות, לא חייב יחד. עם מוגרבי וחן יפגשו לצפות בספורט, על האש, עם מאי לשיחות ועם השאר פחות

Tallo_M

Well-known member
לארז החברים שלו חשובים. ראיתי סרטונים שלו מבילויים. עם חברים כל הזמן. הם גם טיפוסים שאוהבים לצחוק, לאכול, על האש. יפגשו הרבה. יש אהבה ביניהם. יפגש איתם בקבוצות שונות, לא חייב יחד. עם מוגרבי וחן יפגשו לצפות בספורט, על האש, עם מאי לשיחות ועם השאר פחות
כן אני בטוחה שיקדיש לזה זמן
פשוט בתחושה שלי הם הולכים להתחרות עליו טיפה
כי הרבה ירצו לבלות איתו, אבל לא יוכלו לבלות ביחד (נגיד אין מצב שיוכל להיפגש עם אנה ומאי באותו מפגש)

KAPSULA1

Well-known member
כן אני בטוחה שיקדיש לזה זמן
פשוט בתחושה שלי הם הולכים להתחרות עליו טיפה
כי הרבה ירצו לבלות איתו, אבל לא יוכלו לבלות ביחד (נגיד אין מצב שיוכל להיפגש עם אנה ומאי באותו מפגש)
מוגרבי וחן נפגשים כמעט כל יום לבד. גם בבתים ובעיקר בחוץ. אני חושבת שארז יוכל להיות עם כולם

KAPSULA1

Well-known member
אגב שיהיה לכם ברור
נטו זמן בילוי ויציאות
וגם מאי
וגם אנה
וגם לורן ואלאיה

שכחת את תרצה שלדעתי לא תשמור על קשר עם החבורה

מצב
הנושא נעול.
למעלה