אופה קטנטנה
Well-known member
קוקי, כפרה,
שתעברי אותו הכי קל שאפשר,
אחזיק לך אצבעות.
את תעברי את זה, מאמי.

שתעברי אותו הכי קל שאפשר,
אחזיק לך אצבעות.
את תעברי את זה, מאמי.
אם קראת אותי עד כה את יודעת שהחשיבה שלי היא הכי לא דיכוטומית ואני ממש לא בעד הזדהות מוחלטת עם האדם שאתה תומך בו. אבל יובל של 26 ויובל של העריכה זה פשוט 2 אנשים שונים לחלוטין. זו דעתי. עובדה שכל פעם שקטעים שלו מהלייב מסתובבים בטיקטוק אנשים נרתעיםנלי,
לא כדאי ללכת למדרון הזה, מאמי.
אוהבים את יובל כמו שאוהבים
את תרצה, או שיראז, או שון.
כי לחיבור לפייבוריט יש אין
סוף משתנים הגורמים לך
להזדהות.
כי שני בלייב כל כך נעימה ומדברת בשפה מכבדת.אני מתערבת שרוב האוהדים של יובל הם אלו שצופים רק בפרקים. כשצופים בו בלייב מדבר כל הזמן בהגזמה על פרסום זה להקיא. ״לא נוכל להסתובב ברחוב וכו׳״
כל הכבוד לך על רוחב הלב,, ואת זה שאתה נותן לאמת הפנימית שלך להוביל, ולא לכמה נקודות שוליות חסרות משמעות באופי שלהכי שני בלייב כל כך נעימה ומדברת בשפה מכבדת.
וכל כך עדינה
אין עדינה ממניכי שני בלייב כל כך נעימה ומדברת בשפה מכבדת.
וכל כך עדינה
איך עדינות ושפה מכבדת קשורה למה שהיא אמרה על יובל? כל היום מדבר על פרסום, על איך רואים אותם, כמה רואים אותם, הינדוסים ניתוחים, הכל מחושב אצלו. ואז ישחק אותה איזה צנועכי שני בלייב כל כך נעימה ומדברת בשפה מכבדת.
וכל כך עדינה
חחחחחחחחחח מתי זה היה?אני מתערבת שרוב האוהדים של יובל הם אלו שצופים רק בפרקים. כשצופים בו בלייב מדבר כל הזמן בהגזמה על פרסום זה להקיא. ״לא נוכל להסתובב ברחוב וכו׳״

Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.