שרשור לייב 8!

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifדווקא אהבתי את..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הבדיחה של אביעד על להקת "כיעור"

BlueBeIl

New member
לא הקשבתי לו, ניסיתי למצוא מהר

ערוץ בו אני יכולה למצוא את הסוף של גרין דיי בלי הקשקושים שלו ברקע... מה הוא אמר?

De-Panther

New member
במקום להגיד להקת...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קיור הוא אמר להקת כיעור הבנאדם יש לו הומור נוראי ורדוד אבל לפעמים זה מצחיק בעיקר כשזה היה בזמן שיחה מאוד עמוקה שלי ושל אח שלי בנוגע לזה שכל האנשים מהלהקות של פעם הם עכשיו אנשים זקנים שמנים ובמקרה הטוב יש להם שיער אפור

BlueBeIl

New member
../images/Emo2.gif

הראו את הקיור??? חשתבי שהם לא משדרים מצרפת!! אההההההההההה

שניש

New member
דווקא הוא היה משעשע.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

התרחיש הבא קרה באמת- *טל ברמן צורד באצבעו בהתאם לפרסומת שמלווה את האירוע* אביעד קיסוס: כשאתה עושה ככה אתה מזכיר את בראד פיט. *טל ברמן מחייך בחשש*. אביעד קיסוס:וזה נעים לי,בראד

Terra Rocks

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

אבל ההערות שלו בכלליות היו כל כך... המ.. מטומטמות

Terra Rocks

New member
זה היה טוב ../images/Emo108.gif

ראיתי רק חצי מהחלק השני ואת החלק השלישי, נגיד
הו רובי וויליאמס נתן הופעה מצויינת. הוא הקרין דרך המסך מה שבדרך כלל מרגישים בהופעות וזה היה ענק. מי אמר שאיה מחורפן נפוץ ולא קיבל D: הו ופינק פלויד היה פשוט מרגש >< אני: "וואו רוג`ר ווטרס נראה טוב! נו... יחסית לגילו" אחות: "הוא דומר לריצ'רד גיר" אמא: "מה?! o0 על מה אתן מדברות?" אחות: "טוב נו.. ריצ'רד גיר אחרי סמים" LOL

De-Panther

New member
כן גם אני ואח שלי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

חשבנו ככה אני: "הוא דומה להוא מהסרטים האלה..." אחשלי: "כן אני חושב שאני יודע למי אתה מתכוון" אני: "נוו איכקוראים לו... זה מהסרט ההוא נו..."(התכוונתי לאיזשהו סרט על אחד שלומד לרקוד או משהו) אחשלי: "כן נו... אישה יפה"(כן נו הוא גם משם) אני: "כן!!" ואממ זהו... החציאחשלי שיגע את כולם כל היום בקטע של "מתי מופיעים הפינק פלויד?? הם כבר הופיעו?? תגידו לי כשהם מופיעים!!" למרות שנראה לי רק השבוע הוא שמע משהו שלהם בפעם הראשונה
החציאחותשלי כל הזמן אמרה על כל אחד ואחת שם שהם מכוערים ושגעה לי את השכל עם זה... כמובן אמרתי לה שאפשר לחשוב איך היא נראת... בתגובה לזה היא התחילה לעשות לי הרצאה על זה שיש לה גוף יפה היא ביסודי... לילדות בגיל הזה אין גוף נקודה ואז היא אמרה שבגלל שהיא לא אוכלת הרבה אז היא תגדל עם גוף יפה כאן התחילה שיחה על העובדה שלא יהיה לה בכלל חזה והיא פתאום אמרה שהיא כן אוכלת הרבה וכו' וכו' אוי ווי... אחרי כל שיחה איתה אני תמיד מרגיש כאילו ירד לי עוד מספר מהאייקיו שלי... בקצב הזה לא ישאר הרבה
איזו פקצה גדלה לי בבית
ההופעה של מדונה דווקא הייתה מהטובות לדעתי... כמובן שלא הכל שם... אבל חלק גדול... היא הראשונה שראיתי שממש עשתה משהו יפה וויל סמית תפס יותר מידיי תחת רובי וויליאם יצא הכי גבר ונדמה לי שגם הוא זה שהכי התקרב לקהל איך שהבנות שם רצו לקחת אותו
סה"כ התלהבתי מכל האירוע הזה

Terra Rocks

New member
אהא

הי, יש גם כאלה שיש להן חזה גדול והן רזות ><! XD וויל סמית תפס הרבה יותר מידי תחת, ורובי ווילאמס
גרר הוא הופיע בחצי תוקסידו
והוא עמד עם חזה מתוח ושר וכל הצלמים נראו כאילו הם ממש רוצים לגעית בו וזה היה משעשע

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif כן אבל צריך לתת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

לחזה קצת מזון כדי שהוא יגדל בכלזאת זה גוש כלשהו והוא צריך לגדול איכשהו
אוי הצלמים בקטע של רובי וויליאמס היו ממש מצחיקים איך שצילמו את כולם ככה מסובבים את המצלמות לכיוון שלו ומסתובבים כמו דומינו-ראלי

sarah

New member
חלמתי על הפורום+לייב 8

נכון שרו את bittersweet simphony? (ריר)??!?!! אז חלמתי שיש מפגש פורום ויש מסיבה כזאת ומלא אנשים שאני לא מכירה מהפורום ויש 3 דיג'ייז באמצע יש את אורה שהיא הדיג'יי הכי מגניב ויש רחבה שכמעט אף אחד לא רוקד בה. אני רוקדת ומתה לשמוע את השיר הנ"ל ממש ממש מתה אז אני באה לאורה ומבקשת ממנה והיא כל הזמן כזה "מה?? מהה? את זה??" ולא שמה אותו משום מה. בסוף הבנתי שהיא מתה לשים גם את השיר הזה, אבל חשבה שאני מבקשת שיר אחר כי לא שמעו כלום כי היה מלא רעש בגלל המוסיקה
אחחחחחחחח

sarah

New member
אה שכחתי לכתוב את הקשר ללייב 8

1-ששרו את השיר הזה שם 2-שהתקשרתי לאורה והיא אמרה לי ששמו אותו ושזה היה ממש ממש יפה וזה גרם לי למות 3-ששמעתי בbbc world sirvice שזה היה שיא המופע לדעתם *שלולית ריר* 4-שהתחרפנתי ורקדתי בחדרי לצלילי המופע שבקע מהרדיו (אין לי טלוויזיה והמחשב יתוקן רק היום
) זהו

sarah

New member
כאילו

שתינו רוצות את אותו הדבר אבל כל אחת חושבת שהשניה לא? אולי...לא יודעת אני דווקא מרגישה כרגע תקשורת מעולה איתה ליודעת הממ אולי היא מסמלת משהו

sarah

New member
אוה פאק!

אני יודעת מה זה מסמל!!! אורה!!! את אני וX! (לא לכתוב את השם בפורום אוקי?)

למעלה