כן גם אני ואח שלי..

../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
חשבנו ככה אני: "הוא דומה להוא מהסרטים האלה..." אחשלי: "כן אני חושב שאני יודע למי אתה מתכוון" אני: "נוו איכקוראים לו... זה מהסרט ההוא נו..."(התכוונתי לאיזשהו סרט על אחד שלומד לרקוד או משהו) אחשלי: "כן נו... אישה יפה"(כן נו הוא גם משם) אני: "כן!!" ואממ זהו... החציאחשלי שיגע את כולם כל היום בקטע של "מתי מופיעים הפינק פלויד?? הם כבר הופיעו?? תגידו לי כשהם מופיעים!!" למרות שנראה לי רק השבוע הוא שמע משהו שלהם בפעם הראשונה
החציאחותשלי כל הזמן אמרה על כל אחד ואחת שם שהם מכוערים ושגעה לי את השכל עם זה... כמובן אמרתי לה שאפשר לחשוב איך היא נראת... בתגובה לזה היא התחילה לעשות לי הרצאה על זה שיש לה גוף יפה היא ביסודי... לילדות בגיל הזה אין גוף נקודה ואז היא אמרה שבגלל שהיא לא אוכלת הרבה אז היא תגדל עם גוף יפה כאן התחילה שיחה על העובדה שלא יהיה לה בכלל חזה והיא פתאום אמרה שהיא כן אוכלת הרבה וכו' וכו' אוי ווי... אחרי כל שיחה איתה אני תמיד מרגיש כאילו ירד לי עוד מספר מהאייקיו שלי... בקצב הזה לא ישאר הרבה
איזו פקצה גדלה לי בבית
ההופעה של מדונה דווקא הייתה מהטובות לדעתי... כמובן שלא הכל שם... אבל חלק גדול... היא הראשונה שראיתי שממש עשתה משהו יפה וויל סמית תפס יותר מידיי תחת רובי וויליאם יצא הכי גבר ונדמה לי שגם הוא זה שהכי התקרב לקהל איך שהבנות שם רצו לקחת אותו
סה"כ התלהבתי מכל האירוע הזה