שרשור ליום שבת!!

היללי 2

New member
שבוע טוב לכוולם../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

איזה כיף היה השבת... היה לנו שבת בבצפר אז באתי רק ב12 כי לא היה לי כח לישון והיה סבבה... חח אולי עוד מעט אני ילך למלחה...אבל לא בטוח
שבוע טוווב

להלההההההה../images/Emo204.gif

אני מתגעגעת אלייך
! אני צ'ה שנדבר קצת מדי פעם לפעמים כזה יו נואו:p מוואה
ושמחה שנהנתתתת:]

היללי 2

New member
חחח תודה לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

הדס=חח אני ידבר איתך היום אנחנו מסימים מאוחר
אז ניראה כבר.. רעות=גמני היתגעגעתייי
נדבר כבר מתישהווא... שרית=חחח נכון את צודקת זה באמת מפוצץץץ..בסוף הייתי סתם במסעדה עם המשפחה
מאווווהההה

שבוועע טוובב../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

שמרתיי שבתת! אייזהה ההררגשההה טוובההה!! הייהההה אחללהה והיהה מצחחייקקקק אני ואחותי עשינו לאבא שלי קוצים בשיער עם קרם גוף חחחחחחח כי נגמרר הג'ל ואיי היהה קוררעעע!! מממסכננה אמאא שליי היאאא נקעעהה את האצבבעע ברגגגגללל את הזרתת היא לא יכולה ללכת וזהה סגוולללל ככזהה מסכנהה
עאלק היום בצהריים אני ואחותי שיגענו אתת אמא שלי ולא נתנו לה ללכת לישוןן אז מה היא אומרתת לנוו?? יאלללהה צופ צופ צופ חחחחחחחחחחחחח אנייי ניראלי הולכתתת לחברה שלי לשמור איתה על בני דודים שלהה ואני אשאר לישווןןן שםםם כבררררררר
בטוח לא יהיה מיי שייחזיירר אותי ... אתמוול אני ואחי הכנוו את כל האוכללל כמעטטט כיי אמא שלי לא יכללה לעמוד ייצא טטעייםם
קראתיי בשבת את כלל הספפר של האריי פווטטרר
ואתמול אני ואבאא התחלנוו לשיר שיריייי ששבבתתתת חחחח אייזהה מצחיייקק היייההה!!!! רקק שרנוווווווו ולמדתי את אחותיי ריקוודד חחח איזהה נכה היא בקושי הצליחהה
שבוועע טובב
עפפתיי לאאכולל מואאאאאאאאאאהה

YOU../images/Emo110.gif

יש לי מ=ל=א מה לספר לךךךךך
חחחחחחחחחחח דווקא בשבת היחידה ששמרת שבת קרוו הדברים האלהה!!:p חחחחחחחחחחח הקיצר מססןן דחחווףףף גמאת רצית לספר לי מששוו

למעלה