שרשור ליום ראשון...

היללי 2

New member
תודה נשמה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

גמני מתגעגעתתתת
נדבר בהזדמנות במסן

../images/Emo214.gifבטח ששמים ../images/Emo23.gif

אני מקווה שלפחות החיסורים שלך פה מצדיקים את זה ואת מקבלת ציונים טובים
במבחנים

היללי 2

New member
חחחח איזו חמוודה את../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

תודה מאמי ואני באמת מקוה לציונים טובים...

היללי 2

New member
שחכתי לומר לכם...>>>../images/Emo23.gif

>>>יום שלישי שעבר היה אמור להיות מבחן ענק באנגלית וכולם חרשו וזה... ואז פתאום המורה לא באה והביאו מורה מחליפה שהביאה אנסין
היא מורה חצופה עד שכולם חרשוו..אז היא העבירה תמבחן ליום שלישי הזה..
נקווה לטוב...
>>>יום שלישי שעבר היה לנו אספת הורים..
אמא שלי חזרה שמחה..ואמרו עלי שאני טובה בלי עין הרע... טפו טפו טפוו... והמורה למתמטיקה שימחה את אמא שלי הכי הרבה ושיבחה אותי.... סוסוף נחת להורים
חחחחחחחחחח לא תמיד זה ככה...חחח
אמממ זהוו
חח חפרתי...בטח זה לא מענין אותכם... שרית מה אמרו עליך באסיפה שהיתה לכם??

2ניצי

New member
מחר יש לאח שלי יומולדת../images/Emo203.gif

הייייייייי מחר יש לאח שלי יום הולדת הוא בן 13 מחר כל הבית ספר שלי מתחיל ללמוד ב10 כי ביקשו יום שלם חופש בגלל הסילבסטר אבל לא הסכימו אז אנחנו מתחילים ללמוד ב10 ולא ב8 ביום שלישי יש מבחן בתנ"ך על שמואל א' על שלוש פרקים אוהבת אותכםםםםםםםםםםםםם ניצי

היללי 2

New member
בהצלחה מאמייי../images/Emo23.gif

מזל טוב לאחיך... והלואי עלי על 3 פרקים
לנו כשיש מבחן בתנ"ך הוא מינימום חצי ספר...וזה במקרה הכי טוב...

שירקי 1

New member
ערב..:)../images/Emo41.gif

טוב מתחיל העומס בלימודים אני יתחיל להיות פחות ופחות..השבוע יש מבחן בלשון,שבוע הבא מתמטיקה והיסטוריה ויהיה בטח עוד בדרך אני בטוחה...דפקתי עכשיו שינה..חחחחח...הייתי חייבת ואמרתי טוב אני קמה ב-6 ואז בסוף כיביתי ת'שעון מעורר זה מהפלאפון והוא היה לידי ובדיוק הייתי באמצע חלווםם כמעט שברתיי אותוו..חחחחחח..אני שונאת אתזה...שמעירים אותייי..רררר ועוד באמצע אמא שלי באה בשיא הטבעיות מדליקה ת'אור איך התעצבנתי עלייה אני עושה לה "מה את עושה מה את חושבת אני ישנה מה את מדליקה ת'אור תניי לישון ישלי אח"כ ללמוד" והיא "טוב טוב סגרתי סליחה"...חחחחחח..אני שונאת אתזה..והיה לי חלום מפחיד בסוף..:O:O זה היה מוזרר כזה ומטומטם...:// ואמא שלי פתאום בא ביציאה אליי ואל אחותי אחותי גם נרדמה אבל אצלה בחדר אז היא עושה לה רוצה לאכול משהו?לשתות?והיא אמרה לה כן תה וזה...ואז היא באה לחדר שליי...חחחחחח..שיר רוצה פרוסה?אמרתי לא רוצה עם שוקולד?אמרתי לא רוצה לחמניה?לא אולי בחלה של שבת שנשאר?לאאא לאא רוצהההה לאכוללל..חחחח..איך התעצבנתייי...אני שונאת עד שנרדמתיי כברר וישלי עוד לקום ללמוד..ואפעם אני לא מפריעה לאפחד לישוןן ודווקא שאני הולכת לישון כולם צריכים אותי,להגיד לי,להתקשר אליי...זה מזה מעצבן..חחחח.... טופפ אני יפסיק לזבל ת'מוח...חחח..אני הולכת ללמוד ללשון היא עושה חוזר לכל הכיתה הדפוקה הזאתייי ולוקחת את הציון הגבוה...בעעע..://אבל לא אכפת ליי ישלי ללמוד רק אוגד אם ככה...אז אני ילמד יעשה חזרות ויתחיל לסכם להיסטוריה...:]] יאללה המשך ערב מקסים!:) שריתושש אני אוהבתותך דברי איתי יפה שליי מתעלייךך..:)יש ביום רביעי ב-6 וחצי..חחח..אז ב-6 זיוושש אני אוהבתותך חיימשליי לאן נעלמת??התגעגעתיי דבריתי אהובתיי מתעלייך אני יתקשר אלייך מחר..=] הילושש אהובתי בהצלחה בהכול הכול הכול אני אוהבתותך המוןן דבריתיי מאוחר יותר מותק..מוואהה...:]] -שירק'י-

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifליאור אשכנזיי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo126.gif

מוזמנים לקומונה של ליאור אשכנזיי
http://communa.tapuz.co.il/liorrr

למעלה