שרשור ליגת האלופות

Funky Giraffe

New member
שרשור ליגת האלופות

מי רואה בארסה בנפיקה? הזדמנות טובה לפתח פה דיון על כדורגל :)) ההופעה תקיים לאחר המשחקים והתקצירים יחלקו את הדיסק, תדרכו את הטלפונים נ.ב. היום קיבלתי עותק מMOOMA

יאואו איזה טוב זה היה!!!../images/Emo194.gif

מה נעשה בלייב
איזה כיף לשמוע את זה יאו!! איזה יפה זה היה
כאלה חמודים!!!!!!!!!! בא לי הופעה ארג!!!@#%@#%@$# חחחחח מה גיא לבש

Funky Giraffe

New member
דווקא התבאסתי טילים מהמה נעשה

איפה הFאנק שלכם, חברייא? לא יכלו לפרגן באיזה סאגה/סטטיסטיקה? האמת שהם באמת לא יכלו לפרגן כי לא עשו חזרות עדיין על הסיבוב החדש..

idanri

New member
המודי בר און הזה לא מבין כלום../images/Emo13.gif

שמתם לב לגיטרה של אמיר?זו לא הייתה האדומה זו הייתה השניה.... מעניין אותי איך זה ששאנן התראיין?

Funky Giraffe

New member
מודי בר און לא מבין כלום? אתה צוחק?

מודי בר און הוא אחד מהחובבים הכבדים של הFאנק בארץ הוא נורא מתעניין את סלוצקי הוא כבר מכיר יותר מדי טוב מרוב שהוא מתארח אצלהם אם לא שמת לב בפאנקנשטיין לפני כמה שבועות הוא זיהה אותו לבד בלי שאמרו לו.. והם פיתחו שיחה על Fאנק ישראלי והגיעו גם לדג

idanri

New member
שמת לב למה שהוא אמר לסלוצקי?

בעמדת התיפוף או משהו כזה,אז כולם תיקנו אותו "בעמדת כלי הנשיפה".

Funky Giraffe

New member
בעמדת כלי ההקשה

הוא התבלבל תאמין לי, הוא לא טיפש בלשון המעטה הוא לא טיפש

parnar

New member
הוא חווה מלא פאנק וגרוב בערוץ

פאנקנשטיין גרובטרון הדג 3 פעמים ולא יודע מי עוד...

Funky Giraffe

New member
מרסדס בנד, פורטרט + הדורבנים,

הדורבנים לבד בגמר של 2004 הם עשו הרכב מיוחד שבנוי משילוב של פורטרט והדורבנים אחי הם חיים את הFאנק בערוץ הזה מרגישים גם בפרומואים ב2003 הם עשו סרט של הגולים הגדולים בעונה עם פראיירים ברקע.. ממש לשלוח ל24 מרוב שיצא יפה!

חחחח לא../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

אני בכלל הייתי בבייביסטר וכשהתחיל קליפורניה הלכתי והגעתי הביתה ראיתי את מה נעשה מהבית השני אז לא שמעתי אותם כמעט מדברים |:

parnar

New member
יש ש.ח מחר

והיום בלילה מתישהו ואם בכל זאת לא תספיקי לראות דברי איתי

Amber68

New member
מסכנה.. אני בדיוק חזרתי מהשלמות..

וזו הפעם הראשונה שהטלוויזיה שלי דלוקה על 5+..

חחחח../images/Emo194.gif

האמת שחזרתי באיזה 12 בסוף כי ביטלו לי השלמות בהיסטוריה אבל היה לי מבחן .. חחח וכן גם אצלי! וואי איזה משעמם התוכנית הזאת עוד שנייה התחרפנתי עד שהדגים הגיעו אחח מה לא עושים בשבילם

למעלה