שרשור לחשי קסם

halloo

New member
נכון וגם בסרט החמישי ../images/Emo58.gif למי שלא ראה

צועקים את זה באיזה קטע בחדר הנחיצות וזה חסר היגיון וטעות משתי סיבות: 1. הלחש מופי לראשונה רק בספר השישי. 2. הלחש הוא אי מילולי, כמו שאמרת. מסקנה: הבמאים לא טורחים לקרוא את הספר. שאלה: איך רולינג אישרה את זה?
 

halloo

New member
באמת?

יש לך ציטוט? כי אני כמעט בטוחה שזה הופיע רק מהשישי...
 

talbd22

New member
גם לי לא זכור..

אפילו לא ציטוט, רק תגידי באיזה קטע.
 

halloo

New member
אה נכון!

אבל בכל זאת, זה הופיע בזיכרון של סנייפ, אז בסרט, הארי לא בדיוק אמור ללמד את זה...כאילו הוא אפילו לא ניסה את זה.
 

oriane5

New member
נכון אבל לא לגמרי...

ג'יימס אכן משתמש בלחש הזה אבל כשקראתי על הלחש הזה בשישי ישר נזכרתי בקטע הזה בחמישי וחיפשתי אבל לא כתוב איך קוראים ללחש. הארי פתאום רואה את סנייפ באוויר אבל הוא לא שמע מה ג'יימס אמר..
 

tiltal0

New member
לא הוא צועק..

את בטח מתכוונת לקטע בספר השישי כשהוא רודף אחרי סנייפ. גם אני זכרתי שהוא צועק את זה אבל לא.
 

talbd22

New member
לאלא

כשהוא משתמש בלחש הזה על רון שכהוא לוקח בטעות את השיקוי אהבה כתוב שבלי לחשוב המילים קפצו לפיו...כתוב את זה בפירוש, אני רק מתעלצת לחפש..
 

Word Up

New member
בלי הסבר,הרי ממילא כולם מכירים.

אלוהמורה וינגארדיום לביוסה מופילאטו סקטומסמפרה לנגלוק אבדה קדברה קרושיו אימפריו לומוס אקספקטו פטרונום אובליאוטה לויקרופס אציו שתק אקספלארמוס פינטו אינטנקטאום[או משהו כזה ><] אימפטדינטה
 

Billy Shirs

New member
פטריפיקוס טוטאלוס

נעילת גוף מלאה. לוקומוטור מורטיס- מבטל נעילת רגליים. ראטוסמורטיס- לא יודעת אם זה קיים באמת או רק ב"צל", בכל אופן זה גורם לך להקיא עכברים מתים.
 

Orion132

New member
הנה כמה

אפיסקי - נראה לי שזה עוצר דימומים (טונקס עושה את זה להארי בתחילת השישי) פרולה - קיבוע זמני של איבר בגוף (לופין עושה את זה לרון בסוף השלישי) ודיוסי - מעיף חפצים במהירות (לופין השתמש בזה בספר השלישי כדי להעיף על פיבס את המסטיק שהוא תקע במנעול) אגואמנטי - לחש שמוציא מים מהשרביט (הוא נלמד בשישי) פיניטה אינקנטאטם - מסיים קללות וכישופים שהוטלו שתק - נראה לי שכולם יודעים מה זה... סרפנסורטיה - מוציא נחש מהשרביט (הלחש שמאלפוי משתמש בו בדו קרב נגד הארי בשישי) ריקטוסמפרה - אין לי מושג מה זה עושה... אח"כ אני אזכר בעוד.
 

gelrad

New member
יש כבר רשימה מסודרת...

אם חסר שם משהוא, תוכלו להוסיף...
 
עוד כמה לחשים\קללות

רפארו-מתקן דברים,ראיתי את זה כבר כמה פעמים וכמה ספרים אבדה קדברה-הקללה ההורגת:( קרושיו-הקללה שעושה עינויים אימפריוס-הקללה שאיתה משתלטים על בן-אדם. פרוטגו-זה מגן עלייך נגד קללות פשוטות(נדמה לי).כשסנייפ מנסה לקלל את הארי בספר השישי הוא צורח את זה אבל זה מופיע בעוד ספרים. הנדר הכובל-כשמו הוא ;)
 
למעלה