נכון וגם בסרט החמישי ../images/Emo58.gif למי שלא ראה
צועקים את זה באיזה קטע בחדר הנחיצות וזה חסר היגיון וטעות משתי סיבות: 1. הלחש מופי לראשונה רק בספר השישי. 2. הלחש הוא אי מילולי, כמו שאמרת. מסקנה: הבמאים לא טורחים לקרוא את הספר. שאלה: איך רולינג אישרה את זה?
ג'יימס אכן משתמש בלחש הזה אבל כשקראתי על הלחש הזה בשישי ישר נזכרתי בקטע הזה בחמישי וחיפשתי אבל לא כתוב איך קוראים ללחש. הארי פתאום רואה את סנייפ באוויר אבל הוא לא שמע מה ג'יימס אמר..
אפיסקי - נראה לי שזה עוצר דימומים (טונקס עושה את זה להארי בתחילת השישי) פרולה - קיבוע זמני של איבר בגוף (לופין עושה את זה לרון בסוף השלישי) ודיוסי - מעיף חפצים במהירות (לופין השתמש בזה בספר השלישי כדי להעיף על פיבס את המסטיק שהוא תקע במנעול) אגואמנטי - לחש שמוציא מים מהשרביט (הוא נלמד בשישי) פיניטה אינקנטאטם - מסיים קללות וכישופים שהוטלו שתק - נראה לי שכולם יודעים מה זה... סרפנסורטיה - מוציא נחש מהשרביט (הלחש שמאלפוי משתמש בו בדו קרב נגד הארי בשישי) ריקטוסמפרה - אין לי מושג מה זה עושה... אח"כ אני אזכר בעוד.
רפארו-מתקן דברים,ראיתי את זה כבר כמה פעמים וכמה ספרים אבדה קדברה-הקללה ההורגת קרושיו-הקללה שעושה עינויים אימפריוס-הקללה שאיתה משתלטים על בן-אדם. פרוטגו-זה מגן עלייך נגד קללות פשוטות(נדמה לי).כשסנייפ מנסה לקלל את הארי בספר השישי הוא צורח את זה אבל זה מופיע בעוד ספרים. הנדר הכובל-כשמו הוא