"וינגארדם לביוסה"- ועוד הרמיוני אומרת לרון "אומרים וינ-גאר-דיום לב-יו-סה, תעשה גאר ארוך כמו שצריך
(לא ידעתי שהיא ממש מורה ללשון
) (באיזהשהוא עמוד בספר הראשון) "אופוגנו"- הרמיוני שקינאה ברון שהוא היה עם לבנדר (בספר השישי) שלחה לעברו להקת ציפורים שתקפו, ניקרו ושרטו כל פיסת עור חשופה (עמ'276) "מופליאטו- לחש שאני קוראת לו לחש הסודות. כלומר כולם מדברים ואף אחד לא שומע מה שמדברים... הופיע בספר השישי... "אציו"- לחש זימון "אגואמנטי"- מכבה שריפות (ספר שישי עמ' 546)
קראתי את הרביעי שוב ושמתי לב שפלר משתמשת בו בזמן טורניר הקסמים המשולש- עוד לפני שהלחש הזה מוזכר, נדמה לי בספר החמישי. אחרי המשימה הראשונה רון אומר להארי שהאש של הדרקון הציתה את החצאית של פלר והיא כיבתה אותה עם מים מהשרביט שלה..
אם זה נחשב. לומוס= הדלקת אור מהשרביט נוקס= כיבוי אור שנייהם אני לא זוכרת ממתי הם מופיעים.. דרך אגב, כתבתי "אם זה נחשב" כי אני לא בטוחה מה ההבדל בין לחש לקללה (אם יש הבדל). מישהו יודע?
1. אובליויאטה- לחש מוחק זיכרון. ספר שני לוקהרט השתמש בו כשהם היו בחדר הסודות על הארי ורון. 2. אקספקטו פטרונום- כמובן שאין צורך לפרט 3. רדוקטו- לחש דוחה מכשולים- הופיע בספר רביעי במשימה של המבוך
סונוריוס -עשה למה שמו ששכחתי אותו פאדיחות- קול עצום בקווידיץ (אני מאשימה את הגיל שלי
) אינגורג'יו (נדמה לי שזה ההפך מרדוקטו זה להעצים ולהקטין) אקספליארמוס- נגד לורדים ואוכלי מוות משום מה זה עובד רידוקולו-נגד בוגארטים ואהמ...אהמ... קרושיו אימפריו ואבדה קדברה מה עם לחשים שאנחנו יודעים שקיימים אבל לא איך עושים אותם? כמו לחש בועית הקסדה וקללת עטלפי הנזלת של ג'יני?