שרשור "לויס וקלארק" -
ונפצח בשרשור חדש לאוהבי "לויס וקלארק".
באיזה פרק הבנתם שאתם רשמית מכורים לסדרה? כמובן, שכולם מוזמנים להוסיף פרטים כגון שנה (לערך), מה בדיוק בפרק הכי משך אותם, איך ההכרה בהתמכרות שינתה את חייהם וכו'.
אני משערת שכדאי שאני אפצח כדוגמא אישית. אוקיי, הפרק שאחריו הבנתי שאני לא מוכנה לוותר על אף פרק היה GGGoH ('הזוהר הירוק של הבית') את הפרק עצמו ראיתי בערוץ הירדני בשעה שבאותו זמן כבר התחלתי לעקוב אחרי השידור החוזר של העונה השנייה בערוץ הילדים. כבר לפני כן התחלתי להקליט את הפרקים בערוץ הילדים (בעיקר בגלל שהרבה פעמים הייתי בעבודה לפחות כשהתחיל שידור הפרק) אבל בעקבות הפרק הזה ההקלטה הפכה לדיבוק. מה שאהבתי במיוחד בפרק הזה היה ההומור הפנימי, השילוב הנהדר של כל העלילות (העלילה הראשית, עלילת ה'אקשן' ועלילות המשנה), המשחק והכימיה בין טרי ודין, הכתיבה של דמויות המשנה כמו ג'ונת'ן ומרת'ה והרעיון של הצגת הקריפטונייט. בעקבות ראיית הפרק הזה עשיתי חיפוש באינטרנט (תודה לאל על שעבדתי בחברת הי-טק כבר ב-1995) ומצאתי את רשימות הדוא"ל, ארכיב הסיפורים והאתר של זומוואי. מאז אני מכורה ושמחה להגיד שפגשתי כמה וכמה אנשים מאוד נחמדים און-ליין כתוצאה מכך ויצרתי חברויות עם אנשים בכל רחבי העולם. אוקיי, ברברתי מספיק, עכשיו תורכם.
ונפצח בשרשור חדש לאוהבי "לויס וקלארק".