שרשור לבוש.

מ א ג ר ט

New member
שרשור לבוש.

מה אתם לובשים לכל שיעור? מקפידים איתכם על צבעים או שמחפפים וגם אפשר לבוא בטרינינג? אצלנו בקלאסי חובה גרביון לבן ונעלים וכמובן בגד גוף שחור. ומודרני וג'אז וקומפוזיציה טיפה יותר פתוחים- אפשר גרביון ובגד גוף באיזה צבע שרוצים אבל בלי נעליים. מה איתכם??

freak or pink

New member
אצלנו

לבלט בגד גוף שחור כתפיות...גרבין שחור לבן או ורוד...ונעלי בלט כמובן... לג'אז מכנס נוח עדיף שחור....ובגד גוף.... ונעלי ג'אז כמובן.... וזהו (אבל האמת לא ממש מקפידים)

the mush

New member
אצלינו -

בקלאסי - בגד גוף כחול כהה, גרביונים ורודים, חצאית בצבע של הבגד גוף ונעליים ורודות. יש לי ת'תמונה הזאתי, רק שאני גם נעליים שחורות, ואז משומה מרזיקה בארון, אבל לא נורא - אופס. בעצם אין לי
מחקתי. סורי..

ליזיגי

New member
אני אני אני =]

לשיעור בלט מתחילים להקפיד... צריך ללבוש בגד גוף שחור, אם הוא בכביסה אז אפשר צבע אחר <רצוי בורדו ולא אדום, ורוד וכו'..> כמובן גרביונים לבנים, ורודים... צבעים בהירים.. נעלי בלט חובה.. ולשיעורי ג'אז אפשר לבוא איך שרוצים.. אגב לבוש.. היום קניתי 2 בגדי גוף- אחד שחור ואחד בורדו.. מהמממים
2 גרביונים- אחד לבן ואחד ורוד.. ונעלי בלט... מבד לא מעור.. ויש מלא הנחות בישראדאנס, אז מומלץ

מ א ג ר ט

New member
כן...

בידיוק קניתי בפחות מ-300 שקל גרביון, נעליים ושני בגדי גוף. ועוד משהו, לא זוכרת... ואבא שלי עוד חשב שזה יקר... בחנויות אחרות זה היה עולה יותר. אבל שיגמרו המבצעים אז זה יעלה יותר ובגלל זה קניתי עכשיו אפילו שהנעליים שלי עוד בסדר, כי עוד חודש כבר הנעליים יעלו לי יותר...

meitush123

New member
חי חי

אני קניתי גרביון ב-80 שקל והוא אצלי כבר שנתיים והוא טוב!

BluE TomatO

New member
איזה חבל שאין כבר ישראדאננס בקריות.

פשטו כאן ת'רגל.... ד"א, אצלנו לבלט קלאסי (או לפוינטס) - בגד גוף (לא משנה באיזה צבע אבל רצוי בורדו או שחור) , גרביונים, ונעלי בלט ורודות מבד או פוינטס...תלוי.. לבלט מודרני - איך שבא אבל יחפות ולג'אז - איך שבא אבל לחימום - יחפות, ולקומבינציות - נעלי ג'אז (סניקרס)...

F U N K Y GLOW

New member
אצלנו ../images/Emo60.gif

בעקרון צריך לבוא עם מנכס וחולצה כמה שיותר צמוד יותר טוב ...בעיקר לקלאסי צריך צמוד . אבל בקטנה - כאילו אם תבואי עם טרנינג לא רחב מידי לא יעשו לך כלום ..או עם טישרט ..

אצלנו..

בג'אז מכנסיים טרניג או משהו כזה עדיף צמודות...ובדג גוף לא חשוב איזה ובמודרני איך שרוצים...כמובן לא עם ג'ינס או משהו אבל לא חובה בגד גוף או משהו...

אצלי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

מה אתם לובשים לכל שיעור
לקלאסי אני לובשת לרוב גרביון עם נעלי בלט ובגד גוף
, לג'אז אני לובשת טרנינג עם בגד גוף ונעלי ג'אז ולפלמנקו חצאית, נעלי פלמנקו ובגד גוף (לפעמים צריך קסטנייטות
)
.
מקפידים איתכם על צבעים או שמחפפים וגם אפשר לבוא בטרינינג
בסך הכל לא מקפידים אצלנו על צבעים, אבל המורה לקלאסי רוצה שנבוא לשיעורים שלה עם גרביון, בשאר השיעורים אין הגבלות
.

אז ככה:

לשיעור קלאסי- בגד גוף שחור וגרביון, עדיף ורוד גוף כזה. מודרני- אותו דבר אבל אפשר עם מכנס קצר וגופייה מעל. ג'אז- לא מקפידים, רק לבוא עם בגדים נוחים, בלי כפתורים וכל זה.

אז ככה...=)

אצלנו ממש ממש לא מקפידים... אבל כל אחת באה עם בגדים שנוחים לה להתאמן ולרקוד.. ברור שבקלאסי המורה דיי מחייבת על בגד גוף וגרביון (לא משנה הצבע) אבל אם מישהי תבוא עם טייץ - היא לא תוציא אותה מהשיעור. במודרני חובה אצלנו בלי נעליים וגרביים... ושאר הבגדים -איך שנוח .. כמובן שיש את אלו שאוהבות לדפוק את הפוזה לשיעורים...וזה בכיף שלהם!!! =)

Dancerit

New member
אמממ

בקלאסי הכי מחייבים על בגד גוף וגרביונים ולא ממש חשוב איזה צבע. בהתחלה כשהינו יותר קטנות )14( אז היה חובה בגד גוף שחור וגרביון לבן ואם לא לא נכנסים (יעני להכניס משמעת) אבל עכשיו היא כבר התיאשה מאיתנו ואני באה רק עם בגדי גוף צבעוניים ולפעמים גם עם טייץ קצר וגרביון. נעלים- רצוי נעלי בלט אבל מי שלא נוח לה יכולה גם בלי נעל בכלל. במודרני גאז ופאנקי לא חובה כלום אבל יש מין דפוסים כאלה שלמודרני באים עם אוסף של בגדים צמודים שזה נגיד גרביונים וטייץ וטופ וגופיה וחותלות ולפנאקי נגיד באים עם מכנסיים רחבות כאלה וטופים ונעלים, אז בפנקי וגאז נעלי גאז או דנסניקרס ובמודרני בדר"כ יחפות

......

בעיקרון בכל השיעורים צריך בגד גוף ומכנס צמוד, לא משנה באיזה צבע, ולמשל בקלאסי צריך נעלי בלט, בפלמקו נעלי פלמקו וכו', אבל לא מקפידים על צבעים וזה.. אני בדר"כ באה עם בגד גוף ומכנסיים שמזדמנים באותו רגע..

גלתו

New member
אצלנו...

חח אצלנו ממש ממש לא מקפידים על לבוש. אפילו לא על נעלי בלט... מותר לבוא איך שנוח, רק חובה שייראו את הרגל מהשוק ומטה. במגמה קצת יותר מקפידים - רצוי משהו צמוד (בגד גוף) וחובה נעלי בלט.

שלום אני רוצה להצתרף לפורום..|רמקול

אני רוקדת 10.5 שעות בשבוע..בתיכון לאומנויות (קומפוזיציה מודרני וקלאסי, וגאז ובחוג אחר הצהריים..) ועכשיו אני יענה על השאלה.. קלאסי: גרביון ורוד/לבן בגד גוף שחור ונעלי בלט ורודות מבד מודרני: גרביון שחור ובגד גוף שחור קומפוזיציה: טרנינג וחולצה..מה שנוח ג'אז: כל מה שנוח (באיקרון טרנינג וחולצה) ואם רוצים אז נעלי גאז..אבל עדיף יחפות..

למעלה