שרשור לבוש?

Liraz 6q

New member
חזרנו מרעננה..

חצאית גי'נס מיני של מנגו גופייה ורודה עם פס של אבנים כסף כזה בכתפיות של אינטימה חזיית פוש אפ סטרפלס שחורה תחתון ורוד עם פסים לבנים כפכפים שחורות תיק שחור שיער אסוף בסיכה.. ( נו איך קוראים לסיכות השחורות האלה שנתפחות כמו מלקחיים??!? חח תיאור גרוע, תתאמצו!)

SNoopY 26

New member
חזרתי מהעבודה דה

ג'ינס בהיר מזארה תחתונים אדומות גופייה שחורה מטופשופ חזייה שחורה קרוקס שחורות

מתי בפעם האחרונה...

עשית משהו..בשביל מישהו...
. ממ ג'ינס. גופייה ורודה וכלייה סוודר חורים ורוד... נעליי בובה שחורות על עקבים מהממות שקניתי בשבת בגזית.

Mardy Bum

New member
יום מיותר

טישירט אדומה שכתוב עליה I don't like you ומאחורה Stop crying (והיום הסתבר לי שהיא מאורבן אאוטפיטרז! :0 יא, אמא שלי כזאת מגניבה) סקיני כהה טריינרס לבנות תיק כסוף ענקי שרשרת כסופה עדינה עם תליון עגול מיוחד כזה לק ורוד צומי וגולת הכותרת: שיער מזעזע+פוני לא מוחלק! איזה כיף

AnGeL DoLlY

New member
מה שלבשתי בבוקר

הייתי בעזריאלי עם אמא לחצי-יום ( עמק האלה זה סרט טוב! ) סקיני קורדרויי שחור מזארה חזייה ורודה רגילה של דונה ויקטוריה (כי שלחנו לתופר את הטובה ועכשיו היא חזרה) גופייה מבד עדין בצבע ירוק בקבוק-טומי הילפיגר מעליה עליונית אפורה שאמא קנתה בבוסטון, לא זוכרת מאיזו חנות צעיף לבן שרשרת ממיכל נגרין וכפכפים שחורים עם אבזם זהוב מרוקטדוג הייתי יפה חבל שההרגשה הכללית על הפנים כרגע

באלי :)

חולצת צוות ה'ואה' :) מכנס חאקי מגניב חגורת צופים חזיה כתומה תחתונים ורודות נעלי ספורט גרביים ורודות ושיער מגניב :) :)

מרתק פשוט.

תחתונים שחורים חזיה לבנה ג'ינס בהיר וקרוע בצורה מביכה ממש (למטה, על הקרסול, בירך ובין הרגליים
) גופיה אדומה יפהפיה עם המון דוגמאות והדפסים, עם מבנה של אוברול.^^

לבית קפה עם עמרי ולירז!

תחתון שחור שרוול אלאדין ירוק בקבוק חולצה אארוכה חומה עם כפתורים כזה חזיה שחור ובייסיק שחורה שיער פזור איפור מינימלי ותכשיטים שקבלתי מבוב
אה ושורש חדשות שקניתי אתמול

עכשיו?../images/Emo71.gif

טי ורודה עם גלידה מפול&בר מכנס שחור עד הברך ישןישן של קדס גרביים אפורות שיער יפה בקוקו גבות מסודרווווווות צמידים שרשרת חזיה לבנה איקס תחתון ירוק זוהר כזהD: וטעם של שוקולד בפה.. ביי

עדיב4

New member
סתם בבית../images/Emo3.gif

שורטס חאקי מפוקס חולצה סגולה עם ציורים של לוניטונס מהשוק יחפה

PixieDust

New member
העתקה מאופנה

חולצה עצומה וגזורה של i
london (כן כן) שורטס חאקי מבצבצים משקפי שמש וינטאגיות על החולצה הואניס לבנות עגילים אדומים [מהעיגולים הגדולים האלה פשוט]

NoWords

New member
בוטלו התוכניות בכלמקרה

חצאית ירוק זית עד מעל הברך מפוקס חזייה שחורה גופיית סבא שחורה עם כפתורים באיזור החזה תחתוני נקודות על רקע לבן:] יחפה... לא הולכת לשום מקום הערב.

GoOni

New member
להלהלה.

חזרתי משירה ועכשיו להפגש עם גל- -כפכפים שחורים פשוטים, חיקוי של הוואינס משינקין ב-20 שקל. -סקיני חום מפול אנד בר. -תחתונים אפורים מג'ויפים כאלה עם פפיון מקדימה. -חזייה בצבע כחול מגניב עם פפיונים בצדדים (זה לא תואם לתחתונים, אם תהיתם) מדלתא. -חולצה קצרה אדומה עם הדפס של צל של סוסים בצבע שחור מטופשופ מאנגליה. -מעליה מן סוודר לבן-שמנת מחורר כזה ושקוף עם כפתורים מזארה. -לק צהוב בננה! סופרמגניב. -תיק שחור מלמלתי מh&m משירה.

אני עייף.

עד לפני 5 דקות - חולצה קצרה בצבעים לבן-אפור-אדום מפוקס, עם כיתוב מגניב כזה. מכנס תכלת מתרחב עם פרחים לבנים למטה. יש לי אותו איזה 4 שנים, הוא הפייבוריט שלי:) חזייה סגולה תחתונים בצבעי הקשת יחפה עכשיו סתם פיג'מה כי אחרי שאני אסיים פה אני טסה לישון

coolit

New member
אמ:]

פן ועדשות חולצת שלושתרבעי בצבע.. קרם? מזארה חולצתנועה כחולה חצאית בצבע זית ארוכה מלורד קיטש

mkarin

New member
בבית

טייץ' שחור קצרצר טי שירט טורקיז עם לב גדול שמורכב מלבבות קטנים אדומים בתוך I לב U קליפס בשיער וזהו><

למעלה