שרשור לבוש.

little shorty

New member
היום בבוקר :)

טייץ 3/4 שחור נעלי בובה שחורות עם פפיון גופית סבא לבנה עם פתח בגב וציור של דרקון תיק קטן אפור וג'קט לבן מאתמול שעון שחור עגילים חומים חזיית סטרפלס לבנה תחתון שחור

Mardy Bum

New member
ארוחת חג משעממת ו~לא במלון!!~ תרועות:

שמלה אדומה מטופשופ שאיןלי כוח לתאר אבל היא נורא יפה שרשרת כסופה עדינה עם פרפר איפור סגלגל ובטח סתם הוויאנס כסופות אומשהו

EVE Lights

New member
אין לי כוח לזוז.

שיער רטוב שתיכף ייאסף בקוקו גבוה חולצה קצרה לבנה מכופתרת עם שני כיסים קטנים בחזה, מתמנון חזייה לבנה עניבה סקוטית אדומה ג'ינס בהיר בגזרה ישרה מ- CHIC עם רקמה צבעונית בכיסים האחוריים תחתונים סגלגלים עם ציור של מיקי מאוס מאחורה מדלתא גרביים אפורים עם קשת בענן מטופשופ אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים

AnGeL DoLlY

New member
אני לבושה חמוווד

תחתונים כחולים עם פס ולבבות ורודים מסטן - ויקטוריה סיקרט חצאית ג'ינס עם קרעים (של חברה) - אברקומבי החזייה הרגילה טישרט בצבע ורוד בייבי עם הדפס של קומיקס חזירים מהחנות ההיא בבוגרשוב של 5 חולצות ב100:) טבעת כסופה מקסטרו צמיד אבנים

SNoopY 26

New member
יש לי חום! איזה כייף לנו

מכנס קצרצר שחור גופיה צהובה סווצ'רט הינס אפור עכבר חוטיני וורוד בייבי עם פפיון קטן ושחור וחום!!!! יש לי פאקינג חוםםםםם זה לא מתאים לא לא, לא מתאים בכלל

Summer moved on

New member
אע

מכנס פיג'מה כזה חולצה לבנה ע-נ-ק-י-ת, של בנים נראה לי קפוצ'ון סופרמן שיער זוועתי חולה:(

Small talk

New member
בהכנה ליציאה שלא הייתה

גופייה ירוקה עם חתיכת מחשוף. סקיני כהות. חזייה שחורה תחתונים צהובות דהויות כבר גרבי נילון קדס יפיפיות חדשות שלי
שרשרת שבת דודה שלי הכינה לי ליומולדת (משהו מקצועי לא סתם השחלה [ככה כותבים?] היא עובדת בחנות חרוזים-תכשיטים בירושלים) והשרשרת בצבעי ירוק ורוד סגול כזאת סרוגה ממש יפה.

PennyLaneM

New member
ממש מלכת סאדו

סטרפלס מוניל\עור\וואטבר בצבע שחור עם מין X בחזה טייץ 4\3 שחור חגורה חומה גדולה כזאת ואיפור מעושן כרגיל ועכבשיו בכלל לא בטוח שיוצאים כי יש פנצ'ר ממש יופי

OverSharing

New member
ניינג../images/Emo103.gif

בר מצווה לאחשלי:) [עומר, אני, אורי, תמר והקטנים זה רואי וגיז'רמו:p] עם השמלה החדשה והחמודה שלי, שיער קצר המון יותר ממה שהוא אמור להיות בפן.

MaddyD

New member
לאנדר/מנטל

איך שגלגל מסתובב ישנתי יממה בערך וקמתי כולי מזיעה ודי אני לא מסוגלת לישון יותר אז התקשרתי אליו והוא אמרלי שעוד שעה בערך הוא יאסוף אותי ונלך לאנדר או משהו אז שמתי חצאית מיני לבנה משהו קצת מכוער אבל חבל חולצה ארוכה חומה - מגאפ, םע מחשוף ממש מגניב כזה. לא יודעת קורקס ירוקות אני הכי שכונה אבל אני גוססת מה אני אעשה

Bitch47Percents

New member
בית בית

אני אחרי כמה שעות מרוכזות של טלויזיה עם ההורים [סרט, ואקסטרים מייקאובר. זה כזה כיף.] - גופיה צמודה בורוד בהיר, עם טופ בפנים - מעל חולצת טריקו ארוכה כחולה עם ציורים של כלמיני תמרורים מתמנון - תחתונים קומיקס ורודים - מכנסי 3-4 כחול כהה עם פס כזה של נשים בהריון [אבל מידה 36! הייתי כלכך גאה בעצמי
] מנו ניים - גרביים נמוכות לבן עם ציורים של קשת בענן ואדום באצבעות ובעקב - שיער אחרי שהתייבש בקוקו אחרי חפיפה, קצת מבולגן אבל יפה - משקפיים רגילים - טאנלים של ההרחבות כולי מג'וייפת אבל מרגישה ממש כיף עם זה!

למחר לטי מרקט בחיפה ../images/Emo13.gif

חזייה שחורה (למה כותבים את זה בכלל?) תחתונים אפורות של לי קופר (^) בייסיק מבד של גופיית סבא בצבע שחור חולצה אדומה קצרה עם צווארון (כמו של חולצת כפתורים כזאתי) שחור ושני פסים שחורים בשרוולים מכנס עד הברכיים\ טיפה אחרי שחור ומאוד מאוד רחב חגורת ניטים חדשה שתי שורות
נעליים לבנות עם שרוכים עבים שחורים, לשון מקופלת קדימה עם עיגול אדום וכיתוב לבן, מסביב לסוליה פס גומי לבן עם תווים שחורים, ובצד החיצוני יש תו שחור מפתח סול אדום ודיאז שחור לפי הסדר שכתבתי. שיער לשתי צמות אם אני אצליח לארגן, ואם לא אז גולגול מאוד גבוה או צמה מאוד גבוהה.

אוה ואקססוריז:

תיק קטן עם רצועות קצרות - משובץ שחור לבן אולי צעיף קיצי שחור עם פסים בכסף והעגילים שלי להשבוע: חור שמאלי- כוכב שמנמן סגול. חור ימני- כוכב שמנמן ירוק. חור ימני שני- כוכב שמנמן וורוד. ולק לבן

yaeli87

New member
אחרי מקלחת ולפני שהמשפחה באים...

גאש אין לי כוח אליהם. -מכנס חום עד הברך של פול אנד בר -תחתון פסים כחול לבן -חזיה שחורה -גופיה שחורה מגריפ -צמיד ברגל -שרשרת -שיער קצת מוזר ולא הכי מסתדר -פלטפורמה שחורות של גזית -ציפייה לטלפון

yaeli87

New member
שיניתי...

טייץ 3\4 שחור סטרפלס שחור מפול אנד בר טבע נאות שני פסים בבז' פן מוזר שרשרת צמיד ברגל [טבעת של מאמי מונחת בחדר...לא בא לי לשים אותה
] אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

THE ronch

New member
סתם

תחתונים בורדו מרנואר בוקסר סאטן ורוד ודי מהמם גופיית בייסיק שחורה מזארה.

למעלה