שרשור לבוש.

PennyLaneM

New member
זה בשישי בערב-->

בעיקרון חצאית ארוכה שקיצרתי וכיום משמשת כטוניקת סטרפלס חגורה גדולה מתחת חצאית מיני שחורה סנדלים שיש לכולם שרשרת זהובה מדהימה וטבעות כרגיל וזה

Mardy Bum

New member
מעתיקה מאופנה

גופיית סבא לבנה ארוכה ומעלייה גופייה מבד של אפודות (?), היא קצרה באורך עם פסים דקים בירוק, אפור, סגול וכחול. מויקטוריה'ז סיקרט וונאבי-סקיני (יענו, רחב בהתחלה אבל צמוד בסוף) אפור משופשף אולסטאר בצבע נייבי (בגלל שהן ישנות זה כבר מתחיל להיראות סגול וזה מגניב) תיק גב מפוצץ של דיקיז ובבוקר שרשרת עם חרוזי פלסטיק בינוניים בצבע כתום-זהב מוזר אבל היא עצבנה אותי אז הורדתי אותה אוף איזה יום עמוס ומחורבן

Mardy Bum

New member
ולימור,

אהבתי נורא. אוף, למה אני לא בורכתי בכישרון למצוא שמלות וינטאג' מגניבות בסכומים זערוריים ]:

GoOni

New member
היית לבושה מקסים. [דבריאיתי,לאמצאתיאותךהיום]

Mardy Bum

New member
באמת? דווקא הכי רגיל בעולם

אבל תודה ונראיתי כמו משהו על סמים ואת מחוברת אבל לא עונה @_@

svety

New member
פריקית ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

פדלפון שחור גרביים חמודות עם תכלת ולבן ודובי חולצה שחוה שמצוייר במאחורה שלה ראש עם תינוק בפנוכו, וכתוב למטה משהו עם תינוקות הרבה עפרון שחור לק חום מתקלף אולסטאר שחורות חזיה שחורה חתחון חמוד עם חזירים כל מיני טבעות וצמידים פריקית

greeneye

New member
קפיץקפוץ!

-קוקוקליפס! [אלא מה?] -קשת דשה בצבע..חום מנומר כזה. -עגילים צמודים מזהב בצורת פרחים. -עפרון שחור בעיניים. -חזיה בצבע גוף עם תחרה. -טי שירט חדשה ומגה מותק מהטי מרקט, בצבע חום עם ציור של פתיבר עם ביס. -תחתונים בצבע אדום.. -ג'ינס סקיני אפור שארוך אליי הרבה יותר מידי ועושה מלא קפלים כאלה למטה בדיוק כמו שאני אוהבת!
-טבעת זהב על אחת האצבעות ביד שמאל. -כפכפי עור חומות כאלה. -טבעת אצבע לרגל בצבע כסף [לא קשור קצת אבל בסיידר] עם חרוז כתום.

למעלה