שרשור לאפקט הפחד! זאת תוכנית האקשן הכי שווה בטלוויזיה! אז כל מי שאוהב אותה ורוצה לדבר עליה זה המקום!
ש שרופה על המחיקנו New member 30/9/04 #1 שרשור לאפקט הפחד! זאת תוכנית האקשן הכי שווה בטלוויזיה! אז כל מי שאוהב אותה ורוצה לדבר עליה זה המקום!
G G@T New member 1/10/04 #2 בזמן האחרון הם כל הזמן עושים תוכניות רק של נשים! "פימייל פיר פאקטור", "ווימן אנד וואטר פיר פאקטור" או זה של מלכת היופי! זה מעצבן זה סתם הפך להיות משהו שרוצים שאנשים יראו בגלל הבנות בבגדי ים.
בזמן האחרון הם כל הזמן עושים תוכניות רק של נשים! "פימייל פיר פאקטור", "ווימן אנד וואטר פיר פאקטור" או זה של מלכת היופי! זה מעצבן זה סתם הפך להיות משהו שרוצים שאנשים יראו בגלל הבנות בבגדי ים.
ש שרופה על המחיקנו New member 2/10/04 #3 נכון אני הכי אהבתי את הספיישל זוגות! זה היה הכי שווה עד עכשיו!!!!!
ט טלטלונת המקורית New member 8/10/04 #5 סדרה מעולה אני כמעט ולא ראה הטלוויזיה הדבר היחידי שאני רואה באופן קבוע זה אפקט הפחד ובאמת ספשייל הזוגות היה הכי טוב
סדרה מעולה אני כמעט ולא ראה הטלוויזיה הדבר היחידי שאני רואה באופן קבוע זה אפקט הפחד ובאמת ספשייל הזוגות היה הכי טוב