שרשור.....לאן נעלם העברי???

הנה שלי....הוא לא ממש על קו ההגיון

רוני גילתה שעברי נכנס לפורום כתוצאה משיחות טלפון של מעריצים מציקים אליה כדי להבין אם זה באמת הוא... אחרי שהגב' ארדיטי גילתה היא מאוד כעסה כי אסור לעברי לדבר או לחשוב על מוסיקה בעצמו הליקון (רוני) שולטים בו. ולבסוף מסקנתי, המאוד לא מלומדת, רוני לא מרשה לו.... (אם מישהי/ו לא מבינים/ות, זהו קטע שנכתב למטרות שיעשוע בלבד, הקשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט)...

מיטקין

New member
רוני שלי???

תמיד ידעתי שהיא הסוג השולט... יאא קינקי...

lollapalooza

New member
שלושה ניחושים-

הוא נבהל מהתגובות שלנו וברח.
הוא יצא מהמערכת ושכח את הסיסמה להיכנס חזרה...
יש לו חיים.

ניחוש פרוע..

הוא פשוט עסוק. יש לו דיסק חדש הוא עובד עליו, ויש לו חיים... אז הוא פשוט עסוק. לדעתי הוא עוד יחזור.. (מקווה מאוד)

נושי בגישה פסימית בפעם הראשונה!

מכייוון שאני עדיין לגמרי מפקפקת בכל האמינות של העברי הזה ולא ממש יודעת אם זה הוא או לא, אז אני חושבת שהוא קיבל את הצחוקים שלו הבין שהוא עבד עלינו מספיק והלך לו לדרכו... אני מקווה שאני טועה!!!!! כל כך! ולמקרה שאני אכן טועה, אז אני בהחלט חושבת שהוא פשוט עסוק מדי בדברים יותר מעניינים. אני אישית מחכה בקוצר רוח לשובו! נושי.

lollapalooza

New member
הקץ לפסימיות../images/Emo70.gif

נושי, גם אני הטלתי ספק באמינותו של הכותב, אבל כבר הוכח בברור שזה הוא. כנראה שהוא עסוק או משהו כזה...

לירן מם

New member
אמממ...שאלה....

קודם כל, הוכח בבירור שזה הוא?? איך?? אני באמת שאשמח לשמוע... ואני מעדיפה לדגול באופטימיות...הוא פשוט עסוק כי הוא מכין לנו את הדיסק הבא והוא כ"כ אוהב אותנו אז הוא מנסה לסיים אותו כמה שיותר מהר... ואלי אפילו הוא מארגן לנו את ההפתעות בהופעה הקרובה...(טוב, האופטימיות קצת אבל קצת קצת הופרזה...אבל בכל מקרה אני פשוט מאמינה שהוא עסוק...) והדס...אני ממש אשמח להוכות הברורות שלך...תודה! שבת שלום ויום טוב לכולם!!

lollapalooza

New member
אוקיי כנסי ../images/Emo26.gif

פשוט מאוד. זוכרת שתומר הודיע רשמית שזה הוא
מה נראה לך שהוא עשה את זה על דעת עצמו
העניין נבדק ע"י הנהלת הפורומים ואישרו שזה אכן הוא. אל תדאגי- זה הוא

SimsY

New member
אני לא בדיוק יודע

אבל אני מאושר שהוא היה כאן - הוא המלאך שלי ותמיד יישאר וגם הגיבור שלי.

אממממממ ../images/Emo187.gif

אולי - חטפו אותו כמה ערסים? אולי הוא ברח עם יניב לקפריסין להתחתן בכל זאת???????????? אולי ארתור ופיליפ אכלו את החוטים של המחשב?? או שאולי - הוא יושב בבית שלו בסטודיו שלו קורא את כל מה שאנחנו כותבים ופשוט לא מגיב..

Ez sLeeP

New member
סופסוף!!

מישהי שמבינה את מטרת ההומור בשרשור הזה. אנחנו לא צריכים להעלות ספוקלציות לוגיות, זה אמור להיות שרשור מטורף ומצחיק. יבשתם, כי הכינרת הכתה בכם! (הא?) ובנימה מגוחכת זו, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לי נראה...

שהוא פשוט נבהל ממה שהולך פה... הלך לכתוב שיר על כמה אנשים בתוך מחשב שאיבדו את הרצון שיהיו להם חיים.... ישששששששששש שיר עליינוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה