שרשור כתיבה?

SadClown

New member
אוי...

מזכיר לי משהו בנוגע לעצמי, שזה מפחיד. (אפילו עניין האוטובוס) כתבת יפה, קצר וקולע בדיוק למה שצריך, אין צורך ביותר מילים מזה. מאוד מרגש.

count on me

New member
וואוו

קצר וקולע, אי אפשר היה לתאר יותר טוב מה אני מרגישה..או הרגשתי..או חושבת.. ( טוב מבט שמישהו אחר כותב..חח). מאוד אבל מאוד אהבתי את הכתיבה שלך... אהבתי כל מילה שבחרת... סוחף, מרגש ונוגע = ] יישר כוח =]

count on me

New member
ועוד משהו...

מאוד אהבתי את השורות- "..כי זה לא הגיע לך " "ואז אולי לא היית עצוב ואני לא הייתי בוכה "

ליטלי מקסים... וקחו גם משהו משלי....

מבטיח. מבטיח שתמיד תחושי בטוחה מבטיח שלעולם לא תהיי עצובה מבטיח שכאב יהיה אורח לא רצוי מבטיח שאעשה הכל למענך מבטיח לעזור להגשים כל חלום מבטיח שתמיד יהיה לך לאן לחזור מבטיח לגבות בכל מקרה מבטיח המשכיות מבטיח שתהיי המלכה של העולם, שלי. מבטיח אמונה מבטיח ארמוניה מבטיח שמחה מבטיח משהו נצחי מבטיח.

משהו שיצא כתוצאה מזה שרציתי גם לכתוב...

אני חושבת וחושבת, ולא יודעת מה לכתוב, ואני לא יודעת למה אני פה בכלל. אולי אספר לכם על הכל מקרוב, ואולי רק על הכלל. אולי...אני סתם אדבר ואכתוב שטויות, ואולי איזה משהו גאוני ויכול להיות על שמחה ואהבות או על בגד ציבעוני אני יושבת פה, כותבת ומוחקת ובראש יש בלאגן אולי נשים את הקטע כל השלכת ואולי גם את זה על הגן ואולי יש לי רעיון אדיר אשב פה ולא אכתוב אלא אעשה את מה שאני יודעת לעשות הכי טוב אבהה, ואחלום, ואחשוב.

hadarwin

New member
חחח לפחות השניים האחרונים לא היו על נושא...

עצוב כל הכבוד
נושא יפה... מייק בחירה יפה והבטחות קשות לקיום
.... נוו אין לי מה לרשום קשה להביע בכתיבה אבל כל הכבוד

SadClown

New member
מתוקה.

איזה שיר חמודי! את מתוקה! שמחתי לקרוא אותך, ואני אשמח לקרוא עוד... לקרוא על שמחה ואהבות, ובגד צבעוני ואת הקטע על השלכת והקטע על הגן. וכל דבר נוסף שתכתבי. העיקר שלא תתביישי מאיתנו.

count on me

New member
מקסים =]

אני מצטרפת לכולם ואומרת לך שאת מדהימה, ושזה לפעמים קשה לחשוף רגשות ודברים עמוקים...לכן רק מתי שתרגישי חופשיה...אנחנו פה לקרוא ולהגיב =] יש שורות שמאוד מאוד אהבתי, וגם התחברתי אליהן : "אולי נשים את הקטע על השלכת ואולי גם את זה על הגן" וגם - " אלא אעשה את מה שאני יודעת לעשות הכי טוב אבהה, ואחלום, ואחשוב." ואהבתי גם : " ובראש יש בלאגן " אוהבתת המוןן המון =] ישר כוח1

ליטל חמודה!!!

זה, זה אפילו יותר משיר, מחיבור זה מדהים. אולי זה קצת ארוך מידיי אבל כול מילה, משפט תורמים כאן, ושום דבר לא נכתב סתם. אפשר לראות את זה כשיר אהבה אני גם הסתכלתי על זה לא כשיר אהבה, אלא כמישהו או אפילו משהו שהלך ממך. כמישהו נמצא הביטחון העצמי בהחלט עולה. אבל עד כדיי כך שידובב אותך? השם של השיר, מאוד יפה, מתמצת את הכול. כול הכבוד לך ליטלוש, אנשים, תנו קצת יותר מ'כול הכבוד' כי יש שירים באמת באמת דורשים את זה. [וחוץ מזה, הכי כייף לקבל תגובות ענייניות, נכון?] תמשיכי להעשיר אותנו בכתיבתך, חן חחחחח מושפעת מהמגן בספרות.

SadClown

New member
תודה חמודה...

כן באמת זה נשמע כמו שיר אהבה, אבל זה לא בדיוק. אני מאוד אוהבת את הבן אדם, אבל לא בצורה הזאת. זה הידיד הכי טוב, אנחנו ביחד באותו הצוות בצבא, והוא בקרוב עוזב את היחידה... יהיה קשה, מאוד אפילו אני מניחה. גם מבחינת עבודה, כי הוא גאון ואני לא... וגם מבחינה אישית. תודה מתוקה

השרשור היה בזמן כנראה..יאללה מצטרפת

לוקחת איתי משהו: לוקחת איתי משהו משהו ממךָ לוקחת איתי משהו לנסיעה רחוקה. לוקחת איתי משהו שיזכיר לי אותך. לוקחת איתי משהו שישאיר לי טעם, ממך. למה אני צריכה לקחת משהו ולא יכולה פשוט לקחת אותך.

למעלה