שרשור כתיבה?

SadClown

New member
אוי יפה ומרגש.

שיר מאוד נוגע ורך שכזה :) הרצון הזה שהאדם האהוב לא ייעלם אחרי פרידה... והסוף, "לקחת אותך" - ממש במקום! אהבתי והתרגשתי. נגעת.

תודה לך חמודה

מה שכול כותב הכי רוצה בעולם-לגעת. הרצון הזה שאדם לא ייעלם בכלל, תחושת ביטחון כזו. תודה לך, אמרתי לך כייף לי לקבל ממך מחמאות בכלל כייף...

count on me

New member
שאלה טובה, אה ?

אהבתי את השיר שכתבת, את מבנה השיר ובמיוח ואהבתי את השאלה..ואני גם מתכוונת לענות עליה : כל אדם שנכנס לחייך יש משמעות, יש סיבה..גם אם ליום, יומיים..שנה, חודש... כל אדם ילמד אותך משהו על עצמך, על החיים..ובעצם בכל אדם את לוקחת קצת איתך להמשך הדרך... לא כל מי שתפגשי בחיים ישאר איתך לתמיד, אבל כל אחד כזה יהיה בעל משמעות לכאן ולכאן. גם אם זה אותה חברה שאת רבה איתה, כועסת עליה..או אותו חבר שבגד בך, או שיקר לך...וגם זה שפגשת ברחוב. וגם ההפך...גם את משפיעה על חיים של אנשים אחרים.. לכל אדם שניכנס לחייך יש סיבה, עלינו רק למצוא אותה ו/או להנות ממנה... אוהבת המון =]

count on me

New member
ליטלי הגדולה =]

אני מאוד אוהבת את הכתיבה שלך, ואיך שהיא זורמת... אני יודעת שבשירים כותבים את הרגשות הכי עמוקים...והכי נסתרים..ואולי דווקא בגלל זה קשה לי לקרוא את זה...ובאמת להרגיש שאת מרגישה ככה... עםם ההאווירה הכללית של השיר התחברתי...אבל לא בצורה כואבת ועמוקה מאוד כמו שתיראת.. גם אני 'הערצתי' מישהו מאוד, ואולי תפסתי אותו יותר ממה שהיה צריך..אבל בכל התקופה לא הורדתי מהערך שלי, אולי טיפה..אבל זה עבר. אז נכון שהוא הלך..משהו ממני נכבה, אבל גם משהו אחר זורח... אני אזכיר לכם משהו..קיצוניות לכאן ולככאן היא לא טובה.. ואני לא באה לפגוע, מקווה שזה לא נראה ככה מהכתיבה שלי.. אני כבר כמה ימים נכנסת לפורום ולא מגיבה...וקראתי את השיר הזה כמה פעמים...ובאמת שאהבתי אותו..יש מקומות שיותר התחברתי וכאלה שפחות... ואני רוצה להזכיר לך ש-א-נ-י מעריכה אותך, באמת. אני אהבתי מאוד מאוד מאוד מאוד את הקטע הזה - "ואין לי יותר עם מי לדבר ולמי לספר ולמי לקטר. עם מי לצחוק ועם מי לשמוח." שבוע מקסים אנשים =]

SadClown

New member
תודה מתוקה שלי.

אהבתי את שכתבת על העניין שאנשים באים והולכים, אבל לא באו סתם. אני קראתי על זה בעבר, ואני זוכרת שמאוד התחברתי ואהבתי את הנושא הזה. ומוזר שדווקא הפעם לא חשבתי על זה ככה, כשעכשיו זה הכי ככה. הוא לימד אותי המון, הוא הגיע ליחידה הזאת בטעות, הוא לא היה אמור להיות בה בגלל זה הוא החליט לעזוב ולמצות את עצמו יותר. אני מרגישה שה"בטעות" הזה היה כדי שהוא יישלח אלי. הייתי צריכה להכיר אותו
תודה מתוקה על התגובה. את מקסימה. אוהבת.

למעלה