שרשור ירושלמיים !

76ersIL

New member
שרשור ירושלמיים !

היי, חבר'ה, אני חדש בפורום אבל ירושלמי כבר כמעט 20 שנה. חשבתי להכיר אותכם קצת יותר ולעשות שרשור היכרות קטן. איך קוראים לך ? בני כמה אתם ? איפה אתם גרים בירושלים ? איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? איפה למדתם/לומדים בביה"ס ?

../images/Emo20.gif

איך קוראים לך ?ליאור בני כמה אתם ?אטוטו 17 איפה אתם גרים בירושלים ?בכיכר החתולות איזה שכונה אתם הכי אוהבים ?רמת שרת-ברור... איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ?להסתובב סביב כיכר ציון,לחזור לחתולות,לשבת שם שלוש שעות ואז ללכת למעיין/סנדק/קיוסק "עדן"להשתכר ואז ללכת לרקוד בגן הירח איפה למדתם/לומדים בביה"ס ? באקדמייה.

A N I g M A

New member
בכיף מה:]

איך קוראים לך ? סיוון בני כמה אתם ? 18 ושלושה ימים
איפה אתם גרים בירושלים ? בגבעת משואה איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? קרית יובל:$ איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? המ במעיין או סתם בעיר:] איפה למדתם/לומדים בביה"ס ? למדתי בזיו (אמאלה איזה מוזר להגיד למדתי
)

eliormagick

New member
מצטרף...

איך קוראים לך ? אליאור בני כמה אתם ? 18 איפה אתם גרים בירושלים ? נוה יעקוב(אגב יש פה עוד מישהו מהשכונה? איזה שכונה אתם הכי אוהבים ?ממ קרית יובל נחמדה ונחלאות איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? בעיר איפה למדתם/לומדים בביה"ס ? בפולינסקי המכללה למינהל למדתי...

phoenix100

New member
:]

* נתנאל *16 *פסגת זאב *פסגת זאב :} * לרדת למרכז העיר לסנוקר לשועפט לאכול שם ובאל-אמין D: *לומד בתיכון של פסגת זאב כיתה י"א

בלבלונת

New member
גמני מצטרפת

איך קוראים לך ? בלבל בני כמה אתם ? 23 (Zקיינה) איפה אתם גרים בירושלים ? ק. יובל איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? ג. משואה (סיפני אנחנו הפוכות) איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? לא אוהבת להסתובב, אבל אם כבר לבלות אז בפאבים שבשלומציון המלכה... איפה למדתם/לומדים בביה"ס ? פחחח מחזירים נשכחות - למדתי במכללת אורט

אני אוהבת דברים כאלה

איך קוראים לך ? מורי בני כמה אתם ? 24 איפה אתם גרים בירושלים ? קריית משה איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? נחלאות או עין כרם איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? מושבה איפה למדתם/לומדים בביה"ס ? למדתי באוולינה (כן כן..)

תורי

איך קוראים לך ? אלי בני כמה אתם ?20 איפה אתם גרים בירושלים ?גבעת זאב איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? לא אוהב שכונות איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? בכיכר ציון הכי כיף לרדת למטה לחתולות לעלות בפאבים ולקנות חצי ליטר בירה ב5 שקל בעדן ואז לשבת בכיכר המסטולים ולאכול בבורגר ב10 שקל! איפה למדתם/לומדים בביה"ס ?מל"ד שזה חצי דקה מכיכר החתולות

אני...

איך קוראים לך ? אפרת בני כמה אתם ?18 וחצי חודש איפה אתם גרים בירושלים ? פסגת זאב (עוברת בקרוב מאוד..) איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? ניות או את המושבה הגרמנית וקטמון הישנה, אני לא סגורה על עצמי. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? בעיקר בפאבים מסוימים במרכז העיר.. איפה למדתם/לומדים בביה"ס ? למדתי בבויאר

ליגי t

New member
../images/Emo3.gif

איך קוראים לך ? ליגל בני כמה אתם ? 18.5 איפה אתם גרים בירושלים ? גבעת זאב איזה שכונה אתם הכי אוהבים ? גילה איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר ? כיכר ציון איפה למדתם בביה"ס ? אורט רמות

clevelandrocks

New member
אני

איך קוראים לך: השם שמור במערכת (בגלל הבטחוניות של המצב הכללי...) בן כמה אתה: 26 איפה אתה גר: בקעה שכונה אהובה: נחלאות אוהב להסתובב: עמק רפאים איפה למדת: כבר שכחתי....

jenngirl

New member
חוי../images/Emo9.gif

איך קוראים לך?
בני כמה אתם?עוד מעט 17. איפה אתם גרים בירושלים?רמות איזה שכונה אתם הכי אוהבים?מממ אין לי עדיפות מסוימת. איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר?נחלת שבעה איפה למדתם/לומדים בביה"ס?אורט רמות

76ersIL

New member
אוקיי ....

איך קוראים לך? גלעד בני כמה אתם? 19 איפה אתם גרים בירושלים? מלחה איזה שכונה אתם הכי אוהבים? גבעת אורנים איפה אתם הכי אוהבים להסתובב ולבלות בעיר? במושבה ובעיר איפה למדתם/לומדים בביה"ס? דנמרק

למעלה